Ξεκίνησε το τουρνουά Beach Volley στην παραλία Ελαιώνα

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση οπαδών ξεκίνησαν οι αγώνες για το τουρνουά Beach Volley, που διοργανώνεται και φέτος στον Ελαιώνα Αιγιαλείας.

 

Στην κατηγορία των ανδρών δεν είχαμε κάποια έκπληξη, καθώς τα φαβορί πήραν εύκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση που ξεκινάει με τα προημιτελικά το Σάββατο 3/8 και ολοκληρώνεται με τα ημιτελικά την Κυριακή 4/8 όπου θα μάθουμε και το ζευγάρι του μεγάλου τελικού! Οι ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στον τελικό είναι οι εξής: Barceleona, Beefeaters, Cousins, Κλαρίνα και Αιγιελέων.

 

Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν περάσει στην επόμενη φάση είναι η Δόξα Αιγίου, Πάτρα, Πίου, Δόξα Ελαιώνα, Σελεσάο, Αμμόσαυροι και F-2.Παράλληλα με την κατηγορία ανδρών έχει ξεκινήσει και η κατηγορία των μικρών μας φίλων με ομάδες 3x3. Από τους μέχρι τώρα αγώνες έχουν προκριθεί οι ομάδες Campeones και Κανονιέρηδες με το απόλυτο 3 στα 3. Οι υπόλοιπες ομάδες έβαλαν φωτιά στους ομίλους τους καθώς και στους δύο προέκυψε τριπλή ισοβαθμία και χρειάστηκαν αγώνες μπαράζ για να καταφέρουν οι Greek Mafia, Άβαταρ, Eleon Heat και Combrias να προκριθούν!

Saitis Home Έπιπλα