Γιώργος Λούπης, η νέα μεταγραφή για τη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου

Την 2η μεταγραφή της πραγματοποίησε η Φιλαθλητικής Λέσχη Αιγίου. Αποκτήθηκε ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής Γιώργος Λούπης, 1.90 μ.,

όπου αγωνίζεται στις θέσεις 3-4. Ο Λούπης κατάγεται από τις Καμάρες Ερινεού και έχει αγωνισθεί με μεγάλη επιτυχία στον Αχιλλέα Καμαρών, όπου στα πρώτα του μπασκετικά βήματα είχε προπονητή τον νυν προπονητή του, Βασίλη Κωσταρίδη, όπως άλλωστε & αρκετοί άλλοι καλαθοσφαιριστές της Φιλαθλητικής, στον Ηφαιστο Αιγίου & στον Ήφαιστο/Αχιλλέα Αιγιάλειας.

 

Να σημειωθεί ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον άφησαν να αγωνισθεί και εκτός ΕΣΚΑ-Η σε εθνικές κατηγορίες, παρ`όλες τις προτάσεις που του έγιναν. Ο Γιώργος θα βρει μόνο φίλους στην ομάδα μια και είναι σχεδόν με όλους γνωστός και ήδη από την περσινή σεζόν προπονούταν τακτικά με την ομάδα.


Αναμφισβήτητα με την εμπειρία και τα προσόντα που έχει, θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και ο ίδιος θα μπορέσει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του παίζοντας & απολαμβάνοντας το μπάσκετ στην Φιλαθλητική Λέσχη.


Η μπασκετική οικογένεια της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει πάντα επιτυχίες.

Saitis Home Έπιπλα