Διακρίσεις για αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος 2018

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ένα ακόμα πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου "Ο Ποσειδών" το τριήμερο 23-25 Μαρτίου 2018. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος 2018, των κατηγοριών  Laser 4.7  και Optimist.

Πάνω από 100 σκάφη έπεσαν στον Κορινθιακό κόλπο μαγεύοντας με τις εικόνες που δημιουργούσαν, όλους όσους βρίσκονταν στην παραλιακή ζώνη της περιοχής. Ο καιρός δυσκόλεψε αρκετά τον αγωνιστικό στίβο μιας και άλλαζε διαρκώς ο άνεμος αλλά οι αθλητές με πείσμα και υπομονή ήταν έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ριχτούν στον αγώνα και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Έτσι πραγματοποιήθηκαν οχτώ (8) ιστιοδρομίες. Οι εκπρόσωποι της  Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας δήλωσαν για άλλη μια φορά, απόλυτα ικανοποιημένοι από την διεξαγωγή ενός ακόμα πρωταθλήματος στο Αίγιο, ευχαριστώντας το συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου για την άψογη συνεργασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Αιγίου κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Χριστόπουλου Γιώργου κατέκτησαν αξιόλογες θέσεις καθώς και κάποιοι από αυτούς σημαντικές διακρίσεις.

Συγκεκριμένα διακρίθηκαν στις κάτωθι κατηγορίες οι αθλητές:

1η θέση στην κατηγορία Optimist (11 χρονών): Αναστασίου Κωνσταντίνος καθώς και 5ος στην Γενική κατάταξη
2η θέση στην κατηγορία Laser 4.7 (κοριτσιών): Χριστοπούλου Παναγιώτα
Το συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους, είτε διακρίθηκαν είτε όχι, τονίζοντας ότι με αγάπη στο άθλημα και υπομονή, τα αποτελέσματα σε επόμενους αγώνες θα είναι σίγουρα ακόμα καλύτερα.

Οι προπονήσεις των παλιών αθλητών συνεχίζονται κανονικά και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου καλεί όλο τον κόσμο να γνωρίσει από κοντά το άθλημα της Ιστιοπλοΐας. Ένα άθλημα που δημιουργεί μεγάλες συγκινήσεις, σε έναν τόπο που υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις λόγω των εγκαταστάσεων του ΝΟΑ και του φυσικού περιβάλλοντος που παρέχει ο Κορινθιακός Κόλπος και η Αιγιάλεια.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ