Η χωμάτινη δράση στους δύο τροχούς συνεχίζεται για τη Νότιο Ελλάδα και το περιφερειακό πρωτάθλημα Μοτοκρος με το 2ο αγώνα της σεζόν, τον πρώτο για φέτος στην απαιτητική πίστα του Αιγίου, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου!

PrintEmail

Περισσότερες από 500.000 ήταν οι αιτήσεις των φιλάθλων για τα εισιτήρια της τελικής φάσης του επερχόμενου Μουντιάλ της Ρωσίας, την πρώτη ημέρα των πωλήσεων όπως ανακοίνωσε η FIFA.

PrintEmail

Μια εμφάνιση που γεμίζει άπαντες στην ομάδα ποδηλασίας του τριφυλλιού με αισιοδοξία εν όψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος πίστας πραγματοποίησε ο Χρήστος Τσερεντζούλιας στο 2ο SPTABLEWARE PISTA CUP, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ από τον Κρόνο Νικαίας.

PrintEmail

Το πρωί της Κυριακής 3 Σεπτεβρίου πραγματοποιήθηκε αγώνας σταθερού στόχου στο σκοπευτήριο του Αθλητικού Σκοπευτικού Όμιλου Αιγίου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στην Κουνινά Αιγίου.

PrintEmail

Το Δ.Σ. του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη εγγραφών της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αστέρα Τέμενης για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18, από την Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για εγγραφές και πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο της Τέμενης 17.00 – 19.00 καθημερινά ή στους προπονητές και τους υπεύθυνους που στελεχώνουν τα τμήματα της ακαδημίας, ή στα κινητά τους τηλέφωνα, όπως αναφέρονται πιο κάτω, από 18.00 έως 21.00.

PrintEmail

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» ανακοινώνει ότι η Ακαδημία Στίβου και τα Αγωνιστικά Τμήματα του Συλλόγου, μετά από τις θερινές διακοπές, ξεκινούν τη νέα αθλητική χρονιά την 6η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και για το σκοπό αυτό προσκαλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου, τους αθλητές, τους γονείς των αθλητών και κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθούν στην ημέρα έναρξης, κατά την οποία θα τελεστεί Αγιασμός και θα ακολουθήσει εκδήλωση για το καλωσόρισμα της νέας αθλητικής περιόδου.

PrintEmail

Η μεγαλύτερη διοργάνωση που πραγματοποιείται στο αγώνισμα της σκοποβολής IPSC, είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται κάθε τρία χρόνια. Φέτος διοργανώτρια χώρα είναι η Γαλλία. Το 18ο παγκόσμιο πρωτάθλημα φιλοξενείται στο Εθνικό Κέντρο Σκοποβολής της πόλης Châteauroux.

PrintEmail

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ