Ενδιαφέροντα άρθρα

Boho διάθεση στον χώρο του Calvo, με τις macrame δημιουργίες της Άντζελας Γεωργιοπούλου

Η παραλία της Άκολης βρήκε ξανά φέτος το στολίδι της, στο Calvo. Στην ανανέωση του χώρου, που απολαμβάνουν καθημερινά πολλοί ντόπιοι και επισκέπτες, οι ιδιοκτήτες Στράτος Βαρδάκης και Γιάννης Κοσσιέρης εμπιστεύτηκαν το γούστο και το ταλέντο της Άντζελας Γεωργιοπούλου και του FeMi, με δημιουργίες macrame που έδωσαν μια φρέσκια καλοκαιρινή νότα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το macrame είναι ένα δημοφιλές είδος λαϊκής τέχνης που ουσιαστικά αποτελεί τεχνική καλλιτεχνικών κόμπων που συνθέτουν διακοσμητικά τοίχου και οροφής, εντυπωσιακά και ταυτόχρονα "ξεκούραστα", δίνοντας στον χώρο γαλήνη και χαμόγελο με boho και άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Η Άντζελα Γεωργιοπούλου, εμπνευσμένη από τον ενθουσιασμό του νέου ξεκινήματος, δημιούργησε 8 στήλες ύψους 3 μέτρων στις εισόδους του μαγαζιού, κρεμαστές κατασκευές από macrame φύλλα και κρόσσια στο ταβάνι και μια όμορφη σύνθεση από ονειροπαγίδες διαφόρων σχεδίων και μεγεθών, στο φόντο του μπαρ.

«Ήταν για μένα ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη πρόκληση, η πρόταση του Στράτου και του Γιάννη να διακοσμήσω του νέο τους restaurant bar με τις macrame κατασκευές μου» λέει στο filodimos.gr η Άντζελα, η οποία προσθέτει πως με τη βοήθεια τόσο των ιδιοκτητών όσο και της διακοσμήτριας Ιωάννας Σουβαλιώτη, κατάλαβαν αμέσως το ύφος που ήθελαν να δώσουν στο μαγαζί. «Έτσι, με πολλή φαντασία, γνώση στην τεχνική του macrame και πάνω από όλα με αγάπη, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε».

Τις δημιουργίες της Άντζελας Γεωργιοπούλου, τόσο macrame όσο και μεγάλη γκάμα σε κοσμήματα και αξεσουάρ, θα βρείτε στο FeMi Handmades, Βάλφουρ 5, Αίγιο. Τηλ. 26913-03164. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://femihandmades.gr


Saitis Home Έπιπλα