Ενδιαφέροντα άρθρα

"Μαγικά" tips που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα!

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αλχημείες για να αποκτήσεις τα μαλλιά των ονείρων σου! Αρκεί να συμπεριλάβεις στη beauty ρουτίνα σου απλά αλλά πολύτιμα tips και θα δεις άμεσα τη διαφορά στα μαλλιά σου.

Μη δένεις πολύ σφιχτά τα μαλλιά σου

Ένα συχνό λάθος που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες. Αν πιάσεις τα μαλλιά σου σφιχτά σε κότσο ή αλογοουρά, μπορεί να χαλάσεις τη φόρμα τους και ταυτόχρονα να "σπάσεις" κάποιες τρίχες.

Shower time!

Κατά τη διάρκεια του λουσίματος φρόντισε να κάνεις μασάζ στο κεφάλι σου γιατί έτσι διεγείρεται η μικροκυκλοφορία και κατ' επέκταση καταπολεμάται η τριχόπτωση. Τα μαλλιά σου θα παραμένουν πλούσια και πυκνά.

Αντενδείξεις

Εάν έχεις πρόβλημα ξηροδερμίας στο τριχωτό της κεφαλής, φρόντισε να μην επιλέγεις προϊόντα μαλλιών που στη σύνθεσή τους περιέχουν θειικό άλας (αναγράφεται στις ετικέτες).

Καλά... ξεμπερδέματα

Όταν χτενίζεις τα μαλλιά σου είναι καλύτερα να επιλέγεις βούρτσες με ξύλινα δόντια γιατί τα μεταλλικά προκαλούν στατικό ηλεκτρισμό και καταστρέφουν την ποιότητα της τρίχας. Επιπλέον αν τα μαλλιά σου είναι μακριά επέλεξε κάποια ειδική για εξτένσιονς, ή με μεγάλη επιφάνεια που θα βοηθήσει ώστε το ξεμπέρδεμα να μην έχει επιπτώσεις στην ποιότητα και την υφή τους.

Περισσότερα στο queen.gr

 

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα