Ενδιαφέροντα άρθρα

Ζώδια: Τα σημάδια ότι σε απατούν

Το κέρατο, όπως κοινώς λέγεται, υπήρχε και θα υπάρχει πάντα. Άλλωστε το λέει και η παροιμία: «Σπίτι δίχως κέρατο, δάσος, χωρίς έλατο».

Και μπορεί ο κερατάς (ή η κερατωμένη) να το μαθαίνει τελευταίος, αλλά πάντα υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά!

Δείτε πως αντιδρούν τα ζώδια, αν έχουν κάνει την «κουτσουκέλα» τους!

 
Κριός

Μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο ή κάνει chat και μόλις εμφανιστείτε ή ρωτήσετε ποιος είναι εισπράττετε νεύρα και άγρια βλέμματα.

Ταύρος

Παραπετάει τα πράγματα που του έχετε χαρίσει και αν τον ρωτήσετε που είναι θα πάρετε ως απάντηση το «κάπου εδώ μωρέ το έβαλα».

Δίδυμοι

Δεν έχει καθόλου χρόνο για να βρεθείτε, είναι συνέχεια στο τρέξιμο, έχει έρθει η θεια από την Αμερική και γενικά είναι μέσα στις δικαιολογίες.

Καρκίνος

Δεν έχει καμία φωτογραφία σας στο κινητό του, στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε μέρος θα μπορούσε να προδώσει την παρουσία άλλου ατόμου στη ζωή του.

Λέων

Είναι πολύ επικριτικός και το ένα του ξινίζει, το άλλο του βρωμάει ή (παγίδα) πολύ κολακευτικός απέναντί σας στα ξαφνικά.

Παρθένος

Αδιαφορεί γενικώς για την ύπαρξή σας και δεν τον νοιάζει τίποτα ακόμα και τα οικονομικά του ή όποια σπατάλη κάνετε.

Ζυγός

Ξαφνικά, αρχίζει τα καινούργια ή παράξενα ενδιαφέροντα πχ ξεκινάει γυμναστήριο, ζωγραφική, ικεμπάνα και ό, τι άλλο απαιτεί να λείπει από το σπίτι.

Σκορπιός

Εκφράζει τελείως αντίθετες επιθυμίες από τις μέχρι τώρα ή δε μιλάει καθόλου και δεν έχει όρεξη ούτε καν για σεξ.

Τοξότης

Απαντά μονολεκτικά ή με πολύ λίγα λόγια σε συνηθισμένες ερωτήσεις ενώ πριν όλες οι αποκρίσεις του είχαν πρόλογο, κυρίως θέμα και επίλογο.

Αιγόκερως

Είναι αλλού ή χαζολογάει, στήνει στα ραντεβού ή τα ξεχνάει παντελώς ενώ ως διά μαγείας αυξάνονται οι απαιτήσεις στη δουλειά και κάνει υπερωρίες.

 

Υδροχόος

Περνάει στην αντίδραση ή βγαίνει από πάνω κατηγορώντας σας ότι κάτι δεν πάει καλά με σας και ότι μάλλον τον απατάτε.

Ιχθύες

Είναι συνεχώς απασχολημένος με κάτι, σώζει τον κόσμο, φροντίζει την μονάχους – μονάχους και απορεί πως μπορεί να σκέφτεστε τόσο πονηρά.

astrology.gr

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα