Απόψεις

Τσοχατζοπούλειο ΠΑΣΟΚ με ταμπέλα ΣΥΡΙΖΑ! - Του Θανάση Νταβλούρου

Μια κακόγουστη παράσταση με «άρωμα ΠΑΣΟΚ» ήταν το πολυδιαφημισμένο (και από χιλιάδες αφίσες) συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κακόγουστη, αλλά και διδακτική για τον πολύπαθο ελληνικό λαό, που είχε μια ακόμη ευκαιρία για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ποιοι τον κυβερνούν και τον βυθίζουν καθημερινά, όλο και περισσότερο, στην εξαθλίωση.

Στην πρώτη σειρά είδαμε το όλον «παλαιό ΠΑΣΟΚ», με την κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τον Αντώνη Κοτσακά και τον Στέφανο Τζουμάκα, να χαριεντίζονται με τους «συντρόφους» του Πάνου Καμμένου.

Διότι πλέον και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποκαλεί επισήμως τους (δήθεν) αριστερούς συνοδοιπόρους του «συντρόφους και συντρόφισσες», όπως έκανε και από το βήμα του συνεδρίου, σε μια ιστορικού χαρακτήρα επιβεβαίωση της ανίερης συμμαχίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ που σπρώχνει τον τόπο στο γκρεμό.

Είναι αυτοί που υπόσχονταν την κατάργηση του μνημονίου κι έφεραν ένα τρίτο, το επαχθέστερο όλων, είναι αυτοί που κόβουν συντάξεις και βγάζουν στον πλειστηριασμό τα σπίτια του κόσμου που εξαθλιώνουν, είναι αυτοί που παραλίγο να βγάλουν τη χώρα από την Ευρωζώνη, παρακαλώντας τον Πούτιν να τους κόψει δραχμές από τη Ρωσία!

Και κοντά τους βρίσκονται πλέον και οι νέες μεταγραφές από το παλαιό ΠΑΣΟΚ, που φιλοδοξούν να βαδίσουν στα χνάρια του Παναγιώτη Κουρουμπλή και του τσοχατζοπουλικού μηχανισμού που βρήκε φιλόξενη αγκαλιά στην Κουμουνδούρου.

Προσδοκούν όλοι αυτοί στην αναβίωση του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, που πρωτοστάτησε για να περιέλθει η χώρα στο σημερινό αδιέξοδο, με την ταμπέλα «ΣΥΡΙΖΑ».

Όμως δεν θα προλάβουν, γιατί θα τους προλάβετε εσείς, ο κυρίαρχος λαός, που θα τους στείλετε στα χρονοντούλαπα της ιστορίας, όπως έλεγε και ο λαοπλάνος ηγέτης τους, τον οποίο ξεπέρασε κατά πολύ ο σημερινός πολιτικός απατεώνας που θα βρίσκεται, για λίγο ακόμη, στα ηνία της διακυβέρνησης του τόπου.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ