Απόψεις

Τελειώνουν τα ψωμιά τους, τελειώνουν και τα γλέντια τους!- Του Θανάση Νταβλούρου

Σε μια δυσμενή περίοδο που η ελληνική κοινωνία στενάζει από τις επιπτώσεις της ανάλγητης και φορομπηχτικής πολιτικής τους, οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε ποτέ η χώρα στη διακυβέρνηση της είχαν το θράσος να στήσουν και πάρτι στο Μέγαρο Μαξίμου!

Την ώρα που χιλιάδες πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα και ουκ ολίγοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της απώλειας των σπιτιών τους, καθώς η βάρβαρη διαδικασία των πλειστηριασμών έχει πλέον δρομολογηθεί απ’ αυτούς που φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», αυτοί ακριβώς οι ίδιοι μετέτρεψαν το πρωθυπουργικό μέγαρο σε ρεστοράν – μπαρ.

Εκεί όπου πριν από λίγες μέρες συνταξιούχοι που διαμαρτύρονταν για το πετσόκομμα των συντάξεων τους δοκίμασαν στα πρόσωπα τους τα…. αριστερής απόχρωσης δακρυγόνα, το αριστεροδεξιό συνονθύλευμα έσπευσε να φάει και να πιει, να γλεντήσει χωρίς τύψεις κι ενοχές έναντι ενός ολόκληρου λαού που οδηγεί συστηματικά στην εξόντωση.

Ας συνεχίζουν να γλεντούν, όσο μπορούν να γλεντούν, γιατί είναι λίγα τα ψωμιά τους. Τελειώνουν πλέον και μαζί μ’ αυτά θα τελειώσει και ο χορός της ασυδοσίας τους, της αυθαίρετης καθεστωτικής νοοτροπίας τους.

Και είναι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός που με την ψήφο τους θα τους στείλει από το Μέγαρο Μαξίμου στα σπίτια τους (τα οποία δεν κινδυνεύουν να βγουν στο σφυρί) γλεντώντας την πτώση τους και πανηγυρίζοντας για τη νέα εποχή που θα ανατείλει για την πατρίδα μας!

PrintEmail

  
 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ