Απόψεις

Χωρίς περιστροφές, ήξεις – αφίξεις, ευθέως και κατηγορηματικά, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πει ένα ηχηρό και ξεκάθαρο «Όχι» στο δήθεν προοδευτικό νομοσχέδιο – «έκτρωμα» περί της αλλαγής ταυτότητας φύλου.

PrintEmail

Κρούσμα παιδικής πορνείας στα Ψηλαλώνια. Αλήθεια, ποιος μπορεί να μένει απαθής απέναντι σε περιγραφές -και σε ερωτήματα- γύρω από ένα φαινόμενο που, λίγο πολύ, οι πάντες ξέρουμε ότι συμβαίνει και, μάλιστα, στις κεντρικότερες πλατείες της πόλης;

PrintEmail

Η 43η επέτειος της ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας από τον αείμνηστο Εθνάρχη μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, βρίσκει την παράταξη μας πανέτοιμη για να βγάλει την πατρίδα μας από το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο την έχει οδηγήσει το ετερόκλητο κυβερνητικό μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

PrintEmail

Όλα δείχνουν ότι, αργά ή γρήγορα, η Νέα Δημοκρατία θα γίνει πάλι κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε στη Θεσσαλονίκη το όραμα του για την Ελλάδα που επιθυμεί να φτιάξει, για την Ελλάδα που όλοι θέλουμε και αξίζουμε.

PrintEmail

Στην Ελλάδα, σήμερα, παραμένουν και διαβιώνουν σε άθλιες συνθήκες δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες. Ένας μεγάλος αριθμός εξ αυτών έχουν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας.

PrintEmail

Η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν, απλώς, ο καθιερωμένος λόγος που εκφωνεί κάθε χρόνο ο εκάστοτε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση της συμπρωτεύουσας.

PrintEmail

Για να μπορέσει το σωφρονιστικό μας σύστημα να ανταποκριθεί στην αποστολή του και να λειτουργήσουν οι φυλακές μας ως τόποι βελτίωσης των τροφίμων και προετοιμασίας για την ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία, είναι απαραίτητη η σταδιακή αλλαγή του ιδεολογικού προσανατολισμού του θεσμού, από μέσο άσκησης εξουσίας, σε μέσο σωφρονισμού και επανακοινωνικοποίησης των κρατουμένων.

PrintEmail

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Σημαδιακή μέρα η έναρξη της Σχολικής χρονιάς. Ξεκινούν τα σχολεία. Εμπιστευόμαστε για μία ακόμα χρονιά τα παιδιά μας στους δασκάλους και καθηγητές.

PrintEmail

Η αυτοψία από την υπηρεσία νεωτέρων μνημείων στη διατηρητέα οδό Μιχαλακοπούλου, στο καλντερίμι που αποτελεί μέρος της φυσιογνωμίας του Αιγίου, επιβεβαίωσε όσα αναφέρθηκαν από το Σύλλογο Μηχνικών Αιγιάλειας: πέρα από τις εμφανείς κακοτεχνίες, πέρα από τα «κιτς» μπαλώματα με άσχετες πλάκες στη θέση του παλιού πλακόστρωτου, αναφέρεται πεντακάθαρα και το εξής:

PrintEmail

Δυστυχώς για την Ελλάδα, κάποιοι επαγγελματίες επίορκοι πολιτικοί σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο και πολλοί διεφθαρμένοι παρατρεχάμενοι κομματάρχες, καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη της Ελληνικής κοινωνίας και πλούτισαν λεηλατώντας τη δημόσια περιουσία, χτίζοντας καριέρες με υποθήκη το μέλλον της νέας γενιάς.

PrintEmail

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ