Απόψεις

Με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων εκ μέρους της κυβέρνησης από τον Υπουργό κ. Κοτζιά, αλλά και εν γένει της στάσης που τηρούν και των θέσεων που ήδη εξέφρασαν τα λοιπά κόμματα, ο πρώην Βουλευτής Αχαΐας & επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΑΤΡΑ ΔΥΝΑΤΗ» κ. Νίκος Οικονομόπουλος διατύπωσε τις παρακάτω σκέψεις:

PrintEmail

Με αφορμή το μείζον εθνικό θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, που αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο προσκήνιο, αλλά και των συλλαλητηρίων του Λαού μας, που το μεν πρώτο ήδη πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ενώ το δεύτερο αναμένεται ακόμα ογκωδέστερο στην Αθήνα, αισθάνθηκα την ανάγκη να μιλήσω και να τοποθετηθώ δημοσίως για το ζήτημα.

PrintEmail

Ένα αποτελεσματικό και δραστήριο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, που πραγματικά ενδιαφέρεται για το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού αγροτικού τομέα, θα πρέπει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και να εξαντλεί όλα τα περιθώρια νομοθετικών και μεταρρυθμιστικών παρεμβάσεων, προκειμένου να αντιμετωπίζει τα πρόσφατα αλλά και τα χρόνια προβλήματα των Ελλήνων αγροτών.

PrintEmail

Η λαοθάλασσα που κατέκλυσε την Κυριακή την Θεσσαλονίκη, διαδηλώνοντας υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, είναι η αποστομωτική απάντηση στην κυβέρνηση Τσίπρα, που επιμένει σε μια άνευ προηγουμένου αδικαιολόγητη και ύποπτη μυστική διπλωματία, για ένα μείζον εθνικό θέμα.

PrintEmail

Τη Δευτέρα 29/1 και ώρα 2 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (οδός Ακαδημίας 60), θα παρουσιαστεί το νέο μου βιβλίο με τίτλο: " Τα Κίνητρα της Ανθρωποκτονίας", που μόλις κυκλοφόρησε από τις νομικές εκδόσεις Σάκκουλα.

PrintEmail

«Ήταν δίκαιο και το κάναμε πράξη», αρέσκεται να λέει συχνά ο λαλίστατος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ιδίως κάθε φορά που προσφέρει μερικά… ψίχουλα σε μια κοινωνία που περνάει όλο και πιο δύσκολες μέρες.

PrintEmail

Αυτοί, λοιπόν, που υπόσχονταν ότι θα καταργούσαν το Μνημόνιο «μ’ ένα νόμο και μ’ ένα άρθρο», αυτοί που έσπειραν το διχασμό στην ελληνική κοινωνία με τη μισαλλοδοξία τους, χαρακτηρίζοντας «Γερμανοτσολιάδες» τους πολιτικούς τους αντιπάλους, αποδεικνύονται ότι ως κυβέρνηση είναι οι καλύτεροι υπηρέτες των δανειστών!

PrintEmail

Ασφαλώς και υπάρχουν ανάγκες. Και καλοδεχούμενη κάθε μορφή στήριξης των πολιτών. Εν τούτοις, η πραγματικότητα έδειξε ήδη τις προηγούμενες ημέρες ότι όταν η Νέα Δημοκρατία έλεγε ότι το κοινωνικό μέρισμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ψηφοθηρικό επίδομα περιστασιακού χαρακτήρα, που μπαίνει στη μια τσέπη των πολιτών για να βγει αμέσως απ’ την άλλη, δεν είχε άδικο.

PrintEmail

Η αειφόρος αγροτική ανάπτυξη αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μοχλούς ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας, αλλά παραμένει ανενεργός.

PrintEmail

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ