ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Διγελιώτικα: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Διεθνούς mail art Έκθεσης Εικαστικών

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Διεθνούς mail art Έκθεσης Εικαστικών LEX-ICON στον Πολιτιστικό Σύλλογο Διγελιωτίκων «Ο Άγιος Ανδρέας». Μια διοργάνωση της mellifera στα πλαίσια του άξονα της διάδοσης των τεχνών και ειδικότερα της mail art.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φάνης Καφούσιας και στη συνέχεια o Νίκος Αγκορτσάς, μίλησε για τις δράσεις της mellifera.Η επιμελήτρια της Έκθεσης κα Μαρία Χωριανοπούλου, μίλησε για το κίνημα της mail art και ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στην έκθεση και οργάνωσε το «Εργαστήριο mail art» στο χώρο της έκθεσης με συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Μια πολύ όμορφη βραδιά με καλούς φίλους, ωραία μουσική κρασάκι και φαγητό σε έναν όμορφο και ιστορικό χώρο, όπως το Παλιό Δημοτικό Διγελιωτίκων.΄Ενας όμορφα διαμορφωμένος χώρος, ο οποίος ανέδειξε τα πολύ ιδιαίτερα έργα της mail art.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Κοινότητας Διγελιωτίκων Ηλίας Δημητρίου, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη, ο Πρόεδρος Τουριστικής Ανάπτυξης Αιγιάλειας Στράτος Βαρδάκης, ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Θανάσης Κάλπης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τεμένης Πάνος Μαρίνος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας «Κρίνος» Κώστας Αναστασόπουλος, ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου Θόδωρος Πανουτσόπουλος, οι Σωσσάνα και Κατερίνα Κατσικώστα της οινοποιείας «Αχαιών Οινοποιητική», ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Τεμένης Κώστας Μεσάζος, ο Εφημέριος του Ι. Ν. Διγελιωτίκων Αγ. Ανδρέας πατέρας Σπυρίδων Αναστασόπουλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με προσφορές των εταιρειών: Αχαιών Οινοποιητική, Κρίνος, Φοίνικας, Peperone Pizza, Αθηνά, Τηλιγάδης, LENA, Μπομποτσιάρης.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα