ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου στην πλατεία Νικολεΐκων, η έναρξη του 13ου Παγκοσμίου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από τους ΙΩΝΕΣ

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου ξεκινά το πολιτιστικό καλοκαίρι του συλλόγου ΄΄ΙΩΝΕΣ΄΄ με τα ΙΓ΄ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2017 που περιλαμβάνουν 100% δικές του πολιτιστικές εκδηλώσεις, που παράγουν πραγματικό πολιτισμό.

Η πλατεία Νικολεΐκων θα φιλοξενήσει το 13ο παγκόσμιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με λήξη στις 6 Αυγούστου, περιλαμβάνοντας χορευτικά συγκροτήματα από Κίνα-Ινδονησία-Ινδία-Περού-Τουρκία-Βουλγαρία-Σερβία-Βοσνία Ερζεγοβίνη-Καύκασο και μουσικό συγκρότημα από την Κολομβία, καθώς και ελληνικά συγκροτήματα από Ηράκλειο-Κιλκίς-Κομοτηνή-Καβάλα-Λευκάδα-Πάτρα κ.λ.π

Στις 4 & 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν παράλληλα παραστάσεις στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πάτρας, που παραχώρησε στον σύλλογο το Υπουργείο Πολιτισμού μετά από θετική εισήγηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των ΙΓ' Ποσειδωνίων 2017 θα πραγματοποιηθούν επίσης βραδιές γαστρονομίας, διεθνής αγώνας τριάθλου και πέρασμα του Φαραγγιού του Βουραϊκού με τη συμμετοχή χορευτών και συνοδών των ξένων αποστολών.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι 4 ευρώ, με μειωμένο εισιτήριο διαρκείας 10 ευρώ και για τις 5 μέρες. Για παιδιά 6-12 ετών, είσοδος 2 €.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα