ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το Σάββατο η γιορτή λήξης του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, ( Παλαιό Νοσοκομείο ) στο υπαίθριο θεατράκι, με την εκπληκτική θέα προς τον Κορινθιακό, θα δοθεί η αναβληθείσα λόγω βροχής, μεγάλη εκδήλωση του Χορευτικού.

Μπορεί το Σάββατο 27 Μαΐου ο άστατος καιρός να μην το επέτρεψε, αλλά την Παρασκευή 2 Ιουνίου σχεδόν όλα τα παιδιά που θα χόρευαν στις 27/5, θα δώσουν το παρών, με ώρα έναρξης του προγράμματος 20.45.

Χορευτές όλων των ηλικιών, από 6 έως 60 χρόνων χωρισμένοι σε 11 ομάδες , παρουσιάζουν χορούς της πατρίδος μας από πολλές περιοχές της Ελλάδος. Μικρά ¨αφιερώματα¨ στην Θεσσαλία – Θράκη – Εύβοια – Κέα ( Τζιά ) – Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία – Κρήτη και Πόντο – Κέρκυρα – Λέσβο και Χίο – Πελοπόννησο θα ταξιδέψουν τους θεατές νοερά, σε αυτές τις περιοχές απ` όπου θα βλέπουν τους χορούς τους και θα ακούνε τα τραγούδια τους.

Oι μικροί χορευτές θα είναι στο Πολιτιστικό στις 19.30 ενώ των τμημάτων ενηλίκων στις 20.00 το αργότερο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 28/5/2017.

Οι χορευτές και συνοδοί που θα πάνε στο Festival ¨ Danube dance ¨ Μπρατισλάβα, μέσω Σερβίας με πρώτη διανυκτέρευση στην Βουδαπέστη, τέσσερεις διανυκτερεύσεις στην Μπρατισλάβα, με επίσκεψη στην Βιέννη και με διανυκτέρευση στην επιστροφή στο Βελιγράδι, ενημερώθηκαν λεπτομερώς την Κυριακή στις 28/5 στις 20.00. Η ενημέρωση αφορούσε το ταξίδι, την διαδρομή, τα Ξενοδοχεία, τις παραστάσεις και τους χορούς που θα παρουσιάσουν. Ενημερώθηκαν επίσης για τα οικονομικά μεγέθη, ενώ ο Χορευτικός αποφάσισε αυτό το ταξίδι γιατί έχει εισέλθει στον 40ό χρόνο, εντυπωσιακά έντονης δραστηριότητος. Μέσα στον Ιούνιο θα γίνουν οι πρόβες σε ημερομηνίες που θα καθορισθούν.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ