ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Dancing Club και του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου - Δείτε φωτογραφίες

Το Σάββατο 29 Απριλίου γιορτάσθηκε και στο Αίγιο με εντυπωσιακή επιτυχία η παγκόσμια ημέρα χορού.  

Η όλη οργάνωση και η κοσμοσυρροή οφείλεται στην ιδέα του Dancing Club που αμέσως υιοθέτησε και ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου.  

Μπορεί να ήταν μεσημέρι 12.00, μπορεί η θερμοκρασία να ήταν στα ύψη για την εποχή και ο ήλιος να έστελνε τις πύρινες ακτίνες του στην πλατεία, αλλά η πλατεία Αγ. Λαύρας είχε από νωρίς γεμίσει ασφυκτικά ενώ τα μαγαζιά της πλατείας ήσαν γεμάτα από γονείς και παπούδες που θα έβλεπαν τα παιδιά τους , σε μία εκδήλωση που σκοπό είχε να αποδείξει ότι ο χορός είναι κοινωνικό φαινόμενο, ενώνει τους ανθρώπους, χωράει όλες τις ηλικίες και όλο τον κόσμο.  

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των δύο Συλλόγων και αφού οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης με λίγα λόγια αναφέρθηκαν στην σημασία της παγκόσμιας ημέρας  χορού, αναμίχθηκαν μανάδες με παιδιά με τους χορευτές, χόρεψαν και διασκέδασαν διατρανώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο χορός εκφράζει ελευθερία, πάει πέρα από τα σύνορα, είναι επικοινωνία.

 Επiπλέον σημειώνουμε ότι ο χορός προσφέρει γνώση, διαπαιδαγωγεί, κοινωνικοποιεί, καλλιεργεί τον ρυθμό, γυμνάζει το σώμα, διαπλάθει την ψυχή και θεραπεύει. 

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα