ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Την Κυριακή η Χριστουγεννιάτικη Προσκοπική Συναυλία - Γιορτή από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας

Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας και η Ολυμπία Οδός, σας προσκαλούν στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους, τη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στο Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο, Ακτή Δυμαίων 53) στην Πάτρα, για μια βραδιά γεμάτη παιχνίδι, προσφορά και προσκοπικές μελωδίες.

Στις 20.00 το βράδυ της Κυριακής, για πρώτη φορά στα χρονικά της πόλης, θα διεξαχθεί Συναυλία Προσκοπικών Τραγουδιών ερμηνευμένα από χορωδία, τη χορωδία Cantelena Πάτρας, και ορχήστρα μουσικών.

Μάλιστα, η Συναυλία, με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Fibair Broadband και Scribo.gr – Business Solutions, θα μεταδοθεί ζωντανά (live streaming) μέσα από την ιστοσελίδα του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας στη διεύθυνση www.scouts2patras.gr

Νωρίτερα, στις 18:00, στον ίδιο χώρο, τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Πάτρας θα ενωθούν με τα παιδιά της «Μέριμνας», της «Κιβωτού» και των «Μαχητών», για μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, όπου, όλοι μαζί, θα παίξουν, θα δημιουργήσουν και θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο. Παράλληλα, θα λειτουργεί το ετήσιο μπαζάαρ του 2ου Συστήματος με προσκοπικές δημιουργίες από τα χέρια των λυκοπούλων, των προσκόπων και των ανιχνευτών.

"Η είσοδος είναι ελεύθερη και σας περιμένουμε όλους για να ζήστε μαζί με μας το πνεύμα των γιορτών, τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς και τη γοητεία του προσκοπικού παιχνιδιού" τονίζει στην ανακοίνωση του το 2ο Σύστημα Προσκόπων Πάτρας .

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ