ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το Μελομακαρονοχωριό της Ιονίου Βιβλιοθήκης είναι γεμάτο μελομακαρονάκια για τα μικρά του φιλαράκια!

Το Μελομακαρονοχωριό της Ιονίου Βιβλιοθήκης είναι γεμάτο μελομακαρονάκια για τα μικρά του φιλαράκια!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
5.30 – 7 το απόγευμα.

«Ο Παπουτσής και τα Ξωτικά». Των αδελφών Γκριμ. Κάθε βράδυ δυο μυστηριώδεις επισκέπτες τρυπώνουν στο εργαστήρι του φτωχού παπουτσή, φτιάχνουν τα ωραιότερα παπούτσια που έχετε δει ποτέ σας και κάνουν ευτυχισμένους και πλούσιους τον παπουτσή και τη γυναίκα του. Αλλά όταν εκείνοι ανακαλύψουν ποιοι είναι οι επισκέπτες, βρίσκουν τον τρόπο να τους το ανταποδώσουν…..

Συζητάμε για την ευγνωμοσύνη ως ένα συναίσθημα που πηγάζει από μέσα μας, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί επιλογή και στάση ζωής και ζωγραφίζουμε τους ήρωες του παραμυθιού.

Για παιδιά 6-9 ετών. Στην αίθουσα της βιβλιοθήκης. Με την εκπαιδευτικό Μαρία Αγγελοπούλου, τον Ανδρέα Αρβανίτη, την Νατάσα Χριστοδουλοπούλου, τον Παναγιώτη Παπαγεωργίου, τον Αλέξη Φιλιππόπουλο, τον Φάνη Δημητρόπουλο και την Κούλα Τρακαδά.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
5.30 – 7 το απόγευμα.

«Φτιάχνω και δημιουργώ». Τα παιδιά θα πειραματιστούν με τα χρώματα, τα χαρτιά, τις εφημερίδες, τις κόλλες, θα ζωγραφίσουν χριστουγεννιάτικες φιγούρες και θα παρουσιάσουν έργα τέχνης, φτιαγμένα από τα χεράκια τους.
Για παιδιά 6-12 ετών. Στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης. Με την Άννα Καραγκούνη, την Νόνη Λάφη, τη Βάσω Ταξιαρχοπούλου, τη Ζέτα Γιαννοπούλου.

Η συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα είναι με ελεύθερη είσοδο και με δήλωση συμμετοχής για την καλύτερη λειτουργία του προγράμματος στο τηλ.: 26910-62562 τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και στα κινητά 697 080 6607, 698 108 4904.

Ο χώρος που θα γίνουν οι δραστηριότητες είναι στην αίθουσα της βιβλιοθήκης στο Αίγιο, στην οδό Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από τη Φανερωμένη).

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα