ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Μία ευχάριστη νότα της Χορωδίας Αιγιάλειας στη Νίκαια

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου επέστρεψε αργά το βράδυ η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας του Συλλόγου Κεφαλλήνων, από την Νίκαια. Στο θέατρο του Δήμου Νίκαιας παρουσίασε η Χορωδία τραγούδια αγαπημένα, από το φιλόμουσο κοινό της Νίκαιας.

Η Χορωδία που είχε προσκληθεί από την Μικρασιάτικη Χορωδία Νίκαιας στην 11η Χορωδιακή Συνάντηση , απέδωσε με τον καλύτερο τρόπο το ρεπερτόριο δίνοντας στο όμορφο θέατρο της Νίκαιας, το χρώμα του Αιγίου και της Κεφαλονιάς.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν εκπληκτικές Χορωδίες με σειρά εμφάνισης:

Η Ευρίπειος Χορωδία με Διεύθυνση Χορωδίας ο Μιχάλης Κοκκίνης, στο πιάνο συνόδευσε η Μορφούλα Μηνά.
Η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας, με Διεύθυνση Χορωδίας η Αλίκη Ζαφείρη, στο πιάνο συνόδευσε ο μουσουργός Αντρέας Αδαμόπουλος.
Η Μικτή Χορωδία Ελληνικού, με Διεύθυνση Χορωδίας η Μαρίνα Κατσαρού, στο πιάνο συνόδευσε η Αννίτα Πατσιδιώτη.
Η Μικρασιάτικη Χορωδία Νίκαιας, με Διεύθυνση Χορωδίας ο Χαράλαμπος Μιχαηλίδης και στο πιάνο συνόδευσε ο Σάββας Σοράνογλου.

Το φιλόμουσο κοινό που είχε κατακλύσει τον όμορφο και ζεστό χώρο του Θεάτρου καταχειροκρότησε τις εμφανίσεις όλων των Χορωδιών, και έδειξαν την αγάπη τους και το θαυμασμό τους.

Παρόντες ήταν εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νίκαιας, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ιωακιμίδης, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος της Εταιρείας Πολιτισμού και Επιστημών κ. Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος, Πρόεδροι και μέλη Ενώσεων της Αθήνας Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Φορέων της πόλης και πολύς κόσμος.

Με την ολοκλήρωση της 11ης Χορωδιακής Συνάντησης Νίκαιας η Μικρασιάτικη Χορωδία, δεξιώθηκε όλες τις Χορωδίες στο πανέμορφο χώρο της, όπου το γλέντι κράτησε μέχρι αργά το βράδυ με τραγούδι, και χορό.

Η Χορωδία και οι συνοδοί της πέρασαν ένα εκπληκτικό βράδυ γεμάτο εμπειρίες.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα