ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή από την Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας

Η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας «Ο Άγιος Γεώργιος ο εξ Ιωαννίνων», ξεκίνησε και πάλι τις δραστηριότητές της, μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο με δράσεις και επιτυχημένες εκδηλώσεις.

Κλείνοντας τις δράσεις του καλοκαιριού, την Παρασκευή στις 9 Σεπτεμβρίου 2016, τα μέλη της χορευτικής ομάδας μαζί με φίλους του συλλόγου, διασκέδασαν με αμείωτο κέφι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο ΑΝΕΜΕΛΟ στην παραλία Άκολης.

Η νέα χορευτική σεζόν (2016- 2017), έχει ήδη ξεκινήσει από τις 6 Οκτωβρίου 2016 με τα μαθήματα χορού να πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, στα γραφεία του Συλλόγου, στις Εργατικές Κατοικίες Διγελιωτίκων, και ώρα 8:30 μ.μ., με τον εξαίρετο δάσκαλο χορού, Ασημάκη Τσουρέκη. Περιμένουμε κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα (20:30 μ.μ.), όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στη χορευτική ομάδα του συλλόγου.  

Επιπλέον το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας, έχει προγραμματίσει Εθελοντική Αιμοδοσία, για την Τράπεζα αίματος του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, στον χώρο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου και ώρα από 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ..

Παρακαλούνται να προσέλθουν όσοι θέλουν και μπορούν να αιμοδοτήσουν, για να προσφέρουν ελπίδα ζωής στον συνάνθρωπό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6978146898.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα