ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Βιωματικό εργαστήριο «Αφήνω Ίχνη» - Στάση Οδοντωτού Μέγα Σπήλαιο – Ζαχλωρού

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση παρουσιάζει η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Εν Συρμώ – Οδοντωτός το τρένο της τέχνης που θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα 21-22 και 28-29 Μαΐου.

Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 11:30 το πρωί οι μικροί φίλου του Οδοντωτού, θα έχουν μια ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα βιωματικό εργαστήριο στο σταθμό του Οδοντωτού  «Μέγα Σπήλαιο» στη Ζαχλωρού. Αναλυτικές πληροφορίες:

 

Σάββατο 28 Μαΐου

11:30

Στάση Οδοντωτού Μέγα Σπήλαιο - Ζαχλωρού

Βιωματικό εργαστήριο «Αφήνω Ίχνη»

Ανοιχτό Εργαστήρι στη Ζαχλωρού για παιδιά 6-12 ετών, με θέμα την ορθή χρήση πλαστικών υλικών και την ευαισθητοποίηση της σωστής διαχείρισης πλαστικών απορριμμάτων. Πικ νικ στην εξοχή όπου θα γνωριστούμε με την ιδέα της επαναχρησιμοποίησης και θα απολαύσουμε το μαγευτικό τοπίο. Ενημερωτική εισήγηση από τη  Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Χελμού-Βουραϊκού & Προστατευόμενων Περιοχών Βόρειας Πελοποννήσου. Θα δοθούν παιχνίδια και αναμνηστικά δώρα! Για το πικ νικ φέρνετε μαζί το κολατσιό σας!

Δωρεάν μετάβαση από το Αίγιο στη Ζαχλωρού με λεωφορείο. Επιστροφή μέσω οδοντωτού στο σταθμό του Διακοπτού και από εκεί μετάβαση με λεωφορείο στο Αίγιο. Δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και στο 2691022250 (καθημερινές 10:00-13:00) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, περιορισμένες θέσεις.

Saitis Home Έπιπλα