ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Άρχισαν και πάλι οι χοροί στο Χορευτικό Όμιλο Καμαρών


Η αρχή της εκπαιδευτικής χρονιάς βρήκε πανέτοιμο το Χορευτικό Όμιλο Καμαρών για το ξεκίνημα των μαθημάτων χορού μετά την αναγκαστική –για όλους τους συλλόγους- διακοπή.

Από την Παρασκευή 01 Οκτώβρη ξεκίνησαν τα μαθήματα χορού για τα τμήματα ενηλίκων και από την Πέμπτη 07 Οκτώβρη για το νεοσύστατο εφηβικό τμήμα ενώ προετοιμάζεται η λειτουργία παιδικού και νηπιακού τμήματος.

Σε όλα τα τμήματα θα υπάρχει τήρηση των μέτρων και του πρωτοκόλλου όπως προβλέπεται από τις αποφάσεις, οδηγίες και τους σχετικούς νόμους (τήρηση αποστάσεων, ανοιχτά παράθυρα/πόρτες, χρήση αντισηπτικών, απολύμανση και καθαριότητα χώρου κ.τ.λ.) γεγονός που διευκολύνει η μεγάλη αίθουσα που χρησιμοποιείται για τα μαθήματα χορού και η διπλή είσοδος-έξοδος.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές που γίνονται κάθε Παρασκευή, ώρα 600-800 το απόγευμα,  στην αίθουσα του Π.Σ. Απόλλων, όπου γίνονται και τα μαθήματα χορού. Οι εγγραφές αφορούν τόσο σε νέους χορευτές-τριες όσο και σε αυτούς που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στα μαθήματα και στις παραστάσεις του συλλόγου.

Στις αρχές Νοέμβρη, την Κυριακή 07/11, θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικής επιτροπής. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 05 Νοέμβρη στα μέλη του Δ.Σ. και στο γραφείο του συλλόγου.

Saitis Home Έπιπλα