ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Δωρεάν καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδιά από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας σε συνεργασία με τη θεατρολόγο Μυρτώ Ράϊς παρουσιάζει τον κύκλο καλλιτεχνικών εργαστηρίων για παιδιά, «Αποδράσεις», το τριήμερο 22-25 Αυγούστου, 10-12 το πρωί, στο Υπαίθριο Θέατρο «Γεώργιος Παππάς».

Οι «αποδράσεις» είναι μια ευκαιρία για να επανασυνδεθούν τα παιδιά με τη δημιουργικότητα τους μετά από ένα χρόνο εγκλεισμού. Είναι, τέλος, μια διατομεακή δράση, που αγκαλιάζει καλλιτεχνικές εκφράσεις, ήδη γνώριμες στα παιδιά, με στόχο να αναδείξει τις μεταξύ του γέφυρες: οι τέχνες πάντα συνδιαλέγονται στην καλλιτεχνική πρακτική, και μαζί απαντούν στην προαιώνια ανάγκη του ανθρώπου να διηγείται ιστορίες.

Κάθε «Απόδραση» αφορά 3 εργαστήρια που υλοποιούνται μέσα σ΄ένα συνεχόμενο τριήμερο. Κάθε εργαστήριο διαρκεί 2 ώρες. Ο αριθμός συμμετεχόντων δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 12 με 15 παιδιά.

Δηλώσεις συμμετοχής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. επικοινωνίας 2691022250

Αναλυτικές πληροφορίες:
https://www.myrto-rais.com/politistikes-draseis/ergastiria-me-vasi-to-ergo-texnis/apodraseis/

Saitis Home Έπιπλα