ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην Παρασκευή Αιγίου - Θέατρο και σινεμά στα "Αλώνια"


Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Φιλοπροοδευτικός Μορφωτικός Σύλλογος Παρασκευής Αιγίου, διοργανώνει βραδιές πολιτισμού στο όμορφο ορεινό χωριό της Αιγιάλειας. Στο όμορφο πάρκο των Αλωνιών, στην είσοδο του χωριού, που συντηρείται από τον Σύλλογο, μια θεατρική παράσταση και μια κινηματογραφική προβολή, θα δώσουν νότες δροσιάς και πολιτισμού στους κατοίκους του χωριού και σε όποιον άλλο θελήσει να ανηφορίσει στο καταπράσινο χωριό.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 Ι0ΥΛΙΟΥ ώρα 9,30 μ.μ., τιμώντας τα 200 χρόνια της Επανάστασης, στο χωριό των ηρώων του 21 Δ. Μελετοπουλου, Ι. Φεϋζοπουλου και Χιλίαρχου Ορεινού, ο τοπικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Άρμα Θέσπιδος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας παρουσιάζει την παράσταση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  σε κείμενα του Διονύσιου Σολωμού: «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» και «’Ύμνος στην Ελευθερία», καθώς και στα απομνημονεύματα του οπλαρχηγού Σπυρομήλιου Σκηνοθεσία –Σύλληψη: Χρήστος Σρέπκος

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠΑ και την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου στα πλαίσια του προγράμματος Interreg FAME Road θα γίνει επίσκεψη στα αξιοθέατα του χωριού και στα μονοπάτια της Πλεμμένης και της Βούτης, θα προσφερθούν δωρεάν τοπικά προϊόντα (τσίπουρο, κρασιά, ροδοζάχαρη, σταφίδα, τσάι του βουνού, ρίγανη) και τέλος θα προβληθεί η ταινία ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΙ ΜΟΥ (STAND BY ME).

H είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Saitis Home Έπιπλα