ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ξεκινά για το νέο έτος το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Τεμένης "Ένωση"

Τη Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Τέμενης «Η Ένωση» έκλεισε τον κύκλο των παραστάσεών του με παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας για το καλοκαίρι του 2019 με την τελευταία παράσταση στο κάμπινγκ του ΟΠΑΚΕ- ΟΤΕ.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση: τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Μεσσάτιδος « Ο Φίλερης», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγείρας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλιμιτίκων «Αίολος». Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ίωνες» για την πρόσκληση που μας απηύθυνε για να συμμετάσχουμε στο Διεθνές Φεστιβάλ «ΙΩΝΕΣ» και την ευκαιρία που έδωσε στα παιδιά του Χορευτικού μας να εμφανιστούν σ’ ένα φεστιβάλ τέτοιου επιπέδου. Χαρήκαμε επίσης και τη συμμετοχή μας στο φεστιβάλ της ΔΗΚΕΠΑ στο Αίγιο και τη συνεύρεσή μας με τις υπόλοιπες χορευτικές ομάδες του τόπου. Πάνω απ’ όλα χαρήκαμε τον ίδιο το χορό. Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον δάσκαλό μας Μάκη Τσουρέκη για τις άοκνες προσπάθειες.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το χορευτικό έτος 2019-2020 με τους ενηλίκους τη Δευτέρα 30/9 στις 7.30 και το Σάββατο 5/10 στις 3.30 με τα παιδιά και 5.00 με τους εφήβους.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα