ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ξεχωριστή η εμφάνιση της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων σε φεστιβάλ στη Νικήτη Χαλκιδικής

Το Σάββατο 31 Αυγούστου στην ασφυκτικά γεμάτη παραλία της Νικήτης Χαλκιδικής από 'Ελληνες και τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων, φιλαρμονικές με διαφορετικό ύφος, διαφορετικό ρεπερτόριο και διαφορετικό ήχο, πρόσφεραν μια καταπληκτική και υπέροχη μουσική βραδιά.

Στο δεύτερο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών που διοργάνωσε η Κοινότητα Νικήτης σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση και τις κατασκηνώσεις Τσαφ-Τσουφ, συμμετείχε και η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Μπαμπαράκου, μαζί με τις φιλαρμονικές Σκουφά Άρτας, Καρδίτσας, Δήμου Πύδνας Κολινδρού και Λοκρών Αταλάντης Φθιώτιδας.

Στις 30 Αυγούστου η Φιλαρμονική  Καλαβρύτων παρουσίασε το πρόγραμμα της στο κοινό του πολυτελούς ξενοδοχείου "Πόρτο Καρράς".

Οι νέοι μουσικοί της Φιλαρμονικής επέστρεψαν στα Καλάβρυτα έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες. Έτσι, λειτουργώντας ως πρεσβευτές του πολιτισμού που παράγεται στα Καλάβρυτα, αφού χειροκροτήθηκαν από το ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό των εκδηλώσεων, ανανέωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά στοχεύοντας σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

Saitis Home Έπιπλα