ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2019: Έναρξη με Σωκράτη Μάλαμα στο Νέο Λιμάνι Αιγίου

Τα Οινοξένεια "Τοπία και Γεύσεις της Αιγιάλειας", έρχονται για 7η χρονιά με φετινό τίτλο "Η Δική μας Θάλασσα" και είναι αφιερωμένα στην πολύπλευρη επίδραση του Κορινθιακού Κόλπου στο κλίμα, στην μορφολογία, στην ιστορία και τη γαστρονομία της Αιγιάλειας!

Από τις 18 έως τις 30 Αυγούστου η Αιγιάλεια φοράει τα γιορτινά της, με καθημερινές εκδηλώσεις που συνδέουν την τοπική γαστρονομία και τους οίνους μαζί με τον πολιτισμό και φόντο τα υπέροχα τοπία της Αιγιάλειας. Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, μαζί με το Δίκτυο Ποιότητας Οινοξένεια, με τη συμμετοχή οχτώ οινοποιείων, εννέα εστιατορίων και δέκα ξενώνων, πολιτιστικών συλλόγων και ομάδων της περιοχής, ετοιμάζουν μια ανεπανάληπτη πολυήμερη γιορτή που θα ανοίξει με συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο νέο λιμάνι Αιγίου, την Κυριακή 18 Αυγούστου. Θα έχουν προηγηθεί το απόγευμα ενδιαφέροντα δρώμενα στην πλατεία Πέστουμ –Ποσειδωνίας, σε μια βραδιά που θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Γιώργος Ρούφας

Ο Σωκράτης υπόσχεται να «φοράει» τα καλύτερά του: τα πιο αγαπημένα του (σας) τραγούδια, τα πιο σκοτεινά, τα φωτεινά και τα χιλιοτραγουδισμένα ή μία απρόβλεπτη ροή που σίγουρα θα συγκινήσει και θα μας ενώσει πάλι.

Παρέα με την εκλεκτή μπάντα του και το χαμογελαστό ταλαντούχο κορίτσι που τον συνοδεύει τα δύο τελευταία χρόνια, την Ιουλία Καραπατάκη.

Μαζί του επί σκηνής:
Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι
Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, τζουράς, μπουζούκι
Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Μπάσο
Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι
Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι
Νίκος Παραουλάκης: Νέυ
Τίτος Καργιωτάκης & Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ηχοληψία
Χρήστος Λαζαρίδης: Σχεδιασμός φώτων
Δημήτρης Κατέβας: Τεχνικός σκηνής

Έναρξη 22.00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Είσοδος 5 €. Προπώληση:  Βιβλιοπωλείο "Σύγχρονη Σκέψη", Κλ. Οικονόμου 7 & Γερμανού, τηλ. 2691060783 και Βιβλιοπωλείο: "Δέσμη" (Βασιλική Μπούνια), Μητροπόλεως 34, τηλ. 2691068508, Βιβλιοπωλείο "Νόημα", Ακράτα και Κατάστημα "Μαντάμ Σουσού", Ακράτα.

PrintEmail


 

Saitis Home Έπιπλα