ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ξεκινά την Τρίτη το Θairος Film Festival από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, πραγματοποιεί για 3η χρονιά το φεστιβάλ υπαίθριων προβολών «Θairος Film Festival», που θα πραγματοποιηθεί από τα μέσα Ιουλίου έως και τα μέσα Αυγούστου σε ξεχωριστές γωνιές της Αιγιάλειας.

Το «Θairος» επιστρέφει και καλεί το κοινό να απολαύσει επιτυχίες του εγχώριου και παγκόσμιου κινηματογράφου, σε «νέες» τοποθεσίες μέσα από τη συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και με εξωστρεφείς συνέργειες όπως το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Ινστιτούτο Γκαίτε.
Φέτος το «Θairος», ξεκινάει το ταξίδι του από το κινηματοθέατρο του Φιλοπροοδευτικού Ομίλου Λόγγου «Ο Βύρων» με την οσκαρική επιτυχία «Οδηγός Διαπλοκής», κάνει μια στάση στην παραλία των Βαλιμιτίκων με το “That Man From Rio” σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και ανεβαίνει στο ορεινό χωριό Παρασκευή για να απολαύσει τον «Καβάφη» του Γιάννη Σμαραγδή μαζί με τους φιλόξενους ανθρώπους του Μορφωτικού Συλλόγου Παρασκευής.
Μια πολύ κεφάτη προβολή στο χώρο του “Corral Beach Bar” στην παραλία της Πούντας, με την κλασσική κωμωδία σε επανέκδοση «Ο Χωροφύλακας του Σαιντ Τροπέ» με τον Λουί Ντε Φινές, θα συνδυαστεί με beach party με κινηματογραφική διάθεση! Το ταξίδι του φετινού «Θairος» θα τελειώσει εκεί που άρχισε, με την προβολή της γερμανικής κωμωδίας, «Δώρο των Θεών», στον Λόγγο, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε και τον Φιλοπροοδευτικό Όμιλο Λόγγου «Ο Βύρων».
Αναλυτικό Πρόγραμμα Προβολών:
- Τρίτη, 16 Ιουλίου “ American Hustle (Οδηγός Διαπλοκής) ” - Λόγγος
- Τρίτη, 23 Ιουλίου "That Man From Rio" - Βαλιμίτικα
- Κυριακή, 28 Ιουλίου "Καβάφης" - Κοινότητα Παρασκευής
- Κυριακή, 4 Αυγούστου - "Ο χωροφύλακας του Σαιντ Τροπέ" - Corral Beach Bar
- Τρίτη,  13 Αυγούστου - "Δώρο Των Θεών" - Λόγγος

Saitis Home Έπιπλα