ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πρωτομαγιάτικες γιορτές σε Σελιανίτικα, Μελίσσια και Νέο Σαλμενίκο

Γιορτές για την Πρωτομαγιά ετοιμάζουν τοπικοί σύλλογοι της Αιγιάλειας, τιμώντας το έθιμο και προσκαλώντας τους φίλους να γλεντήσουν υποδεχόμενοι την άνοιξη και τις ομορφιές της.

ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ: Ο Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων (Φ.Ο.Σ.) πραγματοποιεί ανοιχτή πρωτομαγιάτικη γιορτή, το βράδυ της Τρίτης 30 Απριλίου (παραμονή) μετά τις 8.30 μ.μ. στον περιβάλλοντα χώρο του Αγίου Βασιλείου. Θα χορέψουν παραδοσιακά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων και θα ακολουθήσει γλέντι και φαγητό. Θα γίνει διαγωνισμός πρωτομαγιάτικου στεφανιού και πίτας. Πληροφορίες: 26910-73219/6976258113.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μελίσσίων "Η Μέλισσα" πραγματοποιεί γλέντι με φαγητό και χορό, μετά τις 11 το πρωί στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός στεφανιού, θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με δώρα και το κρασί θα είναι δωρεάν.
ΝΕΟ ΣΑΛΜΕΝΙΚΟ: Για 7η χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος "Νέο Σαλμενίκο" πραγματοποιεί πρωτομαγιάτικο γλέντι στον περιβάλλοντα χώρο του συλλόγου, μετά τις 11.30 το πρωί. Συμμετέχει ο Χορευτικός Όμιλος "Αχαιοί". Θα γίνει διαγωνισμός για το καλύτερο μαγιάτικο στεφάνι που θα φτιαχτεί εκεί, τα παιδιά θα απασχοληθούν με ανοιξιάτικες κατασκευές και θα γίνει λαχειοφόρος αγορά.

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα