ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Αρκετός κόσμος στην Αλυκή για τα καθιερωμένα Κούλουμα

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αλυκής Αιγίου «Ο Άγιος Νικόλαος» και τα μέλη του, πιστοί στο ραντεβού τους, προετοίμασαν τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ και τίμησαν το ΕΘΙΜΟ για άλλη μια χρονιά.

Φέτος ο καιρός δεν βοήθησε, γιατί είχαμε πολύ δυνατό αέρα, όμως εκατοντάδες συμπολίτες μας συμμετείχαν και διασκέδασαν με τη μουσική του Νίκου Μανέτα. Απόλαυσαν την παραδοσιακή φασολάδα, τα νηστίσιμα εδέσματα, τη λαγάνα και το κρασί. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Αιγιαλείας, για τη χορηγία στη διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσής «ΚΟΥΛΟΥΜΑ» στην ΑΛΥΚΗ.

Αξίζει να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τα μέλη του συλλόγου, που εθελοντικά βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, καθώς και ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στους χορηγούς, που τον στήριξαν και φέτος και τους αναφέρει ονομαστικά:

Τα αρτοποιεία Αιγίου: Αφοί Δάρρα, Αφοί Βλάχου, Αφοί Κουτρόπουλοι, Θεοδωρόπουλος, Πρωτοψάλτης, Αφοί Ψύχα, Τηλιγάδης.
Την οινοποιία CAVINO. Τη Βιομηχανία νερού ΑΥΡΑ. Για τις ελιές, Αφοι Τρίψα. Το οπωροπωλείο Καρκατσέλος.
Το Μεζεδοπωλείο Ορέστης. Το Καφέ Porto Bello για την παραχώρηση του χώρου προετοιμασίας της εκδήλωσης, που φέτος λόγω του αέρα, φιλοξένησε τη γιορτή και προφυλάξε τους επισκέπτες.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι με τη βοήθεια των χορηγών, προσφέρθηκαν φασολάδα, νηστίσιμα, λαγάνα, κρασί, αναψυκτικά σε πολλούς συμπολίτες!!! Τους ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία, το κέφι, τη συμμετοχή. ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Saitis Home Έπιπλα