ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Υπαίθριο αποκριάτικο πάρτυ για τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου

Την 8η Μαρτίου γιορτάζεται η ημέρα της γυναίκας διεθνώς και συνέπεσε εκείνη την ημέρα να γίνει και το υπαίθριο ΠΑΡΤΥ του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Είναι η Παρασκευή που προσφέρεται αφού την Κυριακή είναι η Κυριακή της Αποκριάς και του Καρναβάλου και την επομένη είναι η Καθαρά Δευτέρα.

Το υπαίθριο πάρτυ θα πραγματοποιηθεί λοιπόν την Παρασκευή 8 Μαρτίου από τις 19.30 έως τις 23.00, έξω από το κτήριο που στεγάζεται ο Χορευτικός επί της Μελετοπούλων, η οποία θα πεζοδρομηθεί από την Ανδρονοπούλου, που ξεκινά από την Μελετοπούλων και μέχρι την Σωτ. Λόντου. Θα συμμετάσχουν οι μεγάλοι χορευτές και τα 6 τμήματα των ενηλίκων. Μπορούν να έλθουν και νεότεροι χορευτές αλλά μόνον με τους γονείς τους που θα έχουν την ευθύνη των παιδιών τους. Επειδή δε είναι αποκριάτικη γιορτή, ο καθένας μπορεί να φορά ό,τι θέλει.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το γνωστό αποκριάτικο «γαϊτανάκι» που θα το παρουσιάσουν κοπέλες νεανικού συγκροτήματος. Θα ακολουθήσει πραγματικό ξεφάντωμα και με παραδοσιακούς χορούς της Αποκριάς αλλά και με χορούς αποκριάτικους…..μοντέρνους.

Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες του Ομίλου.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ