ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

ΑΙΓΙΟ: Με συμμετοχή 25 γκρουπ η καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής - Δράση και το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης

Σε καρναβαλικό κλίμα μπαίνει η πόλη του Αιγίου, με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις από την καρναβαλική επιτροπή της Ένωσης Συλλόγων Γονέων των σχολείων της Αιγιαλειας, η οποία καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη συγκέντρωση των χορηγιών, δεδομένης της οικονομικής δυσπραγίας, για την άρτια οργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα για το πρώτο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς:

"Την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 17:00, μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές ελάτε να παίξουμε, να χορέψουμε, να πειραματιστούμε, να ζωγραφίσουμε την Αποκριά.

Η Καρναβαλική Επιτροπή εγκαινιάζει φέτος ένα νέο δρώμενο στον πεζόδρομο της πόλης μας, επί των οδών Ανδρέου Λόντου, Πετμεζά και στην πλατεία Αγίας Λαύρας. Τη δράση θα συντονίσει η κ. Γούτου Μαργαρίτα.

Την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 11:00 γκρουπ και άρματα θα ξεκινήσουν από την πλατεία Αγίας Λαύρας με προορισμό την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στους δρόμους της πόλης του Αιγίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν και φέτος κάθε προσδοκία. 25 είναι τα group που θα μας χαρίσουν φέτος ρυθμό και ατελείωτο κέφι τα οποία είναι: BABY HOUSE, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ, 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ, 1ο Δημοτικό Αιγίου, 2ο Δημοτικό Αιγίου, 3ο Δημοτικό & 4ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, 4ο Δημοτικό Αιγίου, 5ο Δημοτικό Αιγίου, 6ο Δημοτικό & 11ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, 7ο Δημοτικό & 8ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, 9ο Δημοτικό & 1ο Νηπιαγωγείο Αιγίου, 10ο Δημοτικό Αιγίου, Δημοτικό Κουλούρας, Δημοτικό Ελίκης, Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Σελιανιτίκων, Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Τέμενης, 1ο Γυμνάσιο Αιγίου, 2ο Γυμνάσιο Αιγίου, 3ο Γυμνάσιο Αιγίου, 4ο Γυμνάσιο Αιγίου, Γυμνάσιο Καμαρών, Σχολή χορού «Ελεύθερη Έκφραση» Μαριάννα Καρασαββίδου, Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου, Πρόσκοποι Αιγίου."

PrintEmail

 

 

 

 
 
 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ