ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πάρκο των Χριστουγέννων: Τι θα δείτε από την Τρίτη 18 έως την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

Μετά την εντυπωσιακή έναρξη του Πάρκου των Χριστουγέννων που πλημμύρισε από χαμόγελα και ζωντάνια, σειρά έχει το πλούσιο πρόγραμμα δράσεων που θα γεμίσει ευχάριστα την κάθε ημέρα το χώρο του Πάρκου και όχι μόνο!

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 18:30 οι μικροί φίλοι του Πάρκου θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν στη χώρα του ονείρου με την αφήγηση ενός παραμυθιού από την εκπαιδευτικό Αθηνά Σκανδάμη. Την ίδια μέρα στις 20:00 η Σχολή χορού «Ελεύθερη Έκφραση» της Μαργιάννας  Καρασαββίδου, θα  μεταφέρει το κοινό στον μαγικό κόσμο του χορού, παρουσιάζοντας  χορογραφίες με θέμα «Όλα είναι αγάπη».

Το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου στις 11:00 την σκυτάλη παίρνουν οι μαθητές και μαθήτριες των Δ’ και Έ τάξεων του δημοτικού σχολείου Ροδοδάφνης παρουσιάζοντας ένα ένα σύντομο δρώμενο από το βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου «ΔΕΝ». Το απόγευμα στις 18:00, δύο πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις από τους σπουδαστές των ΔΙΕΚ Αιγίου θα πραγματοποιηθούν στο «Σπιτάκι των Εικαστικών Εργαστηρίων». Τρισδιάστατα Χριστουγεννιάτικα έλατα από ανακυκλώσιμα υλικά παίρνουν αρχιτεκτονική μορφή και ζωντανεύουν, ενώ όσοι θέλουν να τολμήσουν μπορούν να δοκιμάσουν γιορτινά χτενίσματα με Χριστουγεννιάτικες αστραφτερές πινελιές για μικρές πριγκίπισσες! Στις 19:30 Οι καθηγητές και οι μαθητές του «Πρότυπου Ωδείου Αιγίου», θα ταξιδέψουν  το κοινό στη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών με γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στα Χριστούγεννα ανεβαίνουν και οι εορταστικοί ρυθμοί, έτσι, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου η μέρα ξεκινάει με τα «Καλικαντζαρομπερδέματα» στις 11:00 με τη Β’ τάξη του 5ου δημοτικού σχολείου Αιγίου και ένα θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο παραμύθι του Πάρκου «Ο ΚαλΟκάντζαρος σώζει το Καλικαντζαροχωριό». Το πανηγυρικό σκηνικό μεταφέρεται στην Πλατεία Αγίας Λαύρας στις 18:00 με σειρά δράσεων και πολλές εκπλήξεις από τα ΔΙΕΚ Αιγίου! Έκρηξη χριστουγεννιάτικων γεύσεων σε εορταστικούς ρυθμούς από την Ομάδα «Κουζίνα» με συμμετοχή ομάδας χορευτών του Dancing club. Χριστουγεννιάτικο face painter, όπου με οδηγό τη φαντασία των χρωμάτων και το ταλέντο της δημιουργίας, θα μεταμορφώσει μικρούς και μεγάλους. Εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο με αρχιτεκτονική αισθητική και άποψη,θα στολιστεί  και θα  διακοσμηθεί με χειροποίητες κατασκευές της στιγμής. Η δράση επιστρέφει στο Πάρκο των Χριστουγέννων στις 19:00 με τις μικρές και μεγάλες μαζορέτες, από το Acceleration gym και την Κατιάνα Λατάνη, να ξεσηκώνουν με τις χορευτικές τους ικανότητες τους επισκέπτες του Πάρκου, με χαρούμενους Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ