ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γεμάτο ... καλικάντζαρους το φετινό "Πάρκο των Χριστουγέννων" - Ανοίγει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται οι εργασίες του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. για το φετινό "Πάρκο των Χριστουγέννων", που για 7η χρονιά αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα και που φέτος θα έχει ως κεντρικό του θέμα το παραμύθι του Βαγγέλη Ηλιόπουλου "Ο ΚαλΟκάντζαρος σώζει το Καλικαντζαροχωριό".

Το Δημοτικό Πάρκο των Υψηλών Αλωνίων ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, αφού θα έχει προηγηθεί παρέλαση των Φιλαρμονικών Αιγίου, Αιγείρας και Ακράτας στις κεντρικές οδούς της πόλης. Ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς μαζί με τον συγγραφέα του φετινού παραμυθιού Βαγγέλη Ηλιόπουλο, θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες με την πιο σκανταλιάρικη ανάγνωση του παραμυθιού, ενώ θα υπάρχουν και θεατρικά και μουσικά δρώμενα.

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμα είναι πλούσιο και καλύπτει τις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων, θα λειτουργήσει όπως κάθε χρόνο μικρή αγορά και φιλανθρωπικά bazaars, ενώ το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα πλαισιωθεί και από δράσεις σε όλη την Αιγιάλεια. Κορυφαίο γεγονός θεωρείται η συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στον κινηματογράφο "Απόλλων" την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, ενώ δεν θα λείψουν τα live με μουσικά ντουέτα και σύνολα που απαρτίζονται σε μεγάλο ποσοστό από αιγιαλείς ταλαντούχους μουσικούς.

Και φέτος συνεργάζεται με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, ενώ η είσοδος στο Πάρκο θα είναι ελεύθερη κάθε μέρα, 10 το πρωί με 10 το βράδυ, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ