ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Δότη Μυελού των Οστών στην Πάτρα, με το συγκρότημα πνευστών οργάνων «ULALOUM»

Μ’ ένα συμβολικό event το απόγευμα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου τα στελέχη, οι εθελοντές δράσης και οι φίλοι του ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη των Οστών, στο πλαίσιο της φιλοξενίας του Κέντρου από το 10ο PICK ΛΟΥΞ COLA plus ‘n light στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.

Όλοι μαζί, υπό τους ήχους του συγκροτήματος πνευστών οργάνων «ULALOUM Street show band», είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε περισσότερους από 30.000.000 εθελοντές δότες μυελού των οστών παγκοσμίως. Ήταν μια ελάχιστη απόδοση τιμής σε κάθε δότη που δηλώνει διατεθειμένος να βοηθήσει το συνάνθρωπό του, να δώσει ελπίδα και να χαρίσει ζωή σε ασθενείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ώστε μια μέρα να γίνει η λευχαιμία παρελθόν!

Η ομάδα ULALOUM Street Show Band δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2018 από τον μαέστρο Μπαμπαράκο Γιώργο στα Καλάβρυτα, με συμμετοχή μουσικών από Καλάβρυτα και Αιγιάλεια. Στόχος του γκρουπ είναι η πρωτότυπη παρουσίαση shows στο περιβάλλον των πόλεων. Τον Ιούλιο του 2018 οι ULALOUM συμμετείχαν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό φεστιβάλ DIFFWINDS στο Λουξεμβούργο, όπου και απέσπασαν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία νεοεμφανιζόμενου συγκροτήματος.

Οι μουσικοί που αποτελούν την ομάδα είναι οι: Γιώργος Μπαμπαράκος - Μαέστρος, Πρόδρομος Βουρλιώτης –Τρομπέτα, Θόδωρος Μαντάς - Τρομπέτα, Μυρτώ Μπαμπαράκου - Σαξ. Αλτο, Φωτεινή Στεφανοπούλου - Σαξ.Αλτο, Τίμος Σπανόπουλος - Σαξ. Τενόρο, Σπύρος Ασημακόπουλος –Τρομπόνι, Χάρης Αργάνης –Τούμπα, Χρήστος Ασημακόπουλος – Κρουστά, Παναγιώτης Παναγάκος – Κρουστά. Την κινησιολογία της ομάδας επιμελείται η χορογράφος Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου.

 

Με πληροφορίες από thebest.gr

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα