ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Πατάμε … γκάζι στη ζωή! Μαζί με το 10ο P.I.C.K. Πάτρας & το συγκρότημα πνευστών οργάνων «ULALOUM»

Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της  Διεθνούς  Ένωσης Δοτών Μυελού των Οστών WMDA διοργανώνει στην Πάτρα δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών με σύνθημα «Πάρε μέρος στην αλυσίδα - Γίνε και εσύ δότης», υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας (ΕΑΕ) και την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Με αφορμή τα 10 χρόνια του ∆ιεθνούς  Σιρκουί Καρτ Πάτρας P.I.C.K.®  το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή»  έχει την τιμή να φιλοξενείται από τους διοργανωτές στο πλαίσιο των παράλληλων  εκδηλώσεων  που ετοιμάζονται από το Σάββατο 22 έως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών και το συγκρότημα πνευστών οργάνων «ULALOUM Street show band», αποδίδοντας τιμή σε κάθε δότη που με την ανιδιοτελή του προσφορά δίδει ελπίδα και χαρίζει ζωή σε ασθενείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η ομάδα ULALOUM Street Show Band δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2018 από τον μαέστρο Μπαμπαράκο Γιώργο στα Καλάβρυτα, με συμμετοχή μουσικών από Καλάβρυτα και Αιγιάλεια. Στόχος του γκρουπ είναι η πρωτότυπη παρουσίαση shows στο περιβάλλον των πόλεων. Τον Ιούλιο του 2018 οι ULALOUM συμμετείχαν στο κορυφαίο ευρωπαϊκό φεστιβάλ DIFFWINDS στο Λουξεμβούργο, όπου και απέσπασαν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία νεοεμφανιζόμενου συγκροτήματος.

Οι μουσικοί που αποτελούν την ομάδα είναι οι: Γιώργος Μπαμπαράκος - Μαέστρος, Πρόδρομος Βουρλιώτης –Τρομπέτα, Θόδωρος Μαντάς - Τρομπέτα, Μυρτώ Μπαμπαράκου - Σαξ. Αλτο, Φωτεινή Στεφανοπούλου - Σαξ.Αλτο, Τίμος Σπανόπουλος - Σαξ. Τενόρο, Σπύρος Ασημακόπουλος –Τρομπόνι, Χάρης Αργάνης –Τούμπα, Χρήστος Ασημακόπουλος – Κρουστά, Παναγιώτης Παναγάκος – Κρουστά. Την κινησιολογία της ομάδας επιμελείται η χορογράφος Ζαχαρή Αχιλλεοπούλου.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ