ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών

Μετά την επιτυχημένη παράσταση «Ο κύκλος του χορού ταξιδεύει» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών «Οι Αρχαίες Ρύπες» εμπλουτίζει τις δράσεις του στο φάσμα του παραδοσιακού πολιτισμού.

Αυτή τη φορά οργάνωσε ένα διαφορετικό μάθημα τοπικής ιστορίας. Μέσα από ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού οι μικροί χορευτές ταξίδεψαν στο χρόνο, περιπλανώμενοι  στις γειτονιές των Καμαρών και της παλιάς αγοράς αναζητώντας  στοιχεία, λύνοντας γρίφους για να φτάσουν στο «θησαυρό». Ο κόπος των εξερευνητών ανταμείφθηκε με την ανακάλυψη του θησαυρού και ενός δροσερού κεράσματος που είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι του συλλόγου.

Επίσης, οι εγγραφές για τη νέα χορευτική χρονιά συνεχίζονται και θα γίνονται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, ώρα 6.00-8.00 το απόγευμα,  στο γραφείο του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών (γέφυρα Καμαρών, τηλ. 2691032470). Οι εγγραφές αφορούν τόσο σε νέους χορευτές-τριες όσο και σε αυτούς που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στα μαθήματα και στις παραστάσεις του συλλόγου. Τη φετινή χρονιά, στο Χορευτικό Όμιλο Καμαρών, θα λειτουργήσουν τμήματα νηπιακά, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ