ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Συναυλία νεανικής ορχήστρας εγχόρδων από τη Γερμανία, τη Δευτέρα στο Υπαίθριο Θέατρο "Γ.Παππάς"

Συναυλία μεγάλης ορχήστρας εγχόρδων πραγματοποιείται τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ στο Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς", από τον μορφωτικό - πολιτιστικό χώρο "Ελληνικόν Ειδύλλιον" του Ανδρέα Ντρέκη και την Εταιρία Φίλων Αρχαίας Ελίκης σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠΑ, εορτάζοντες τα 30 χρόνια ερευνών στην αρχαία Ελίκη υπό την διεύθυνση της αιγιώτισσας αρχαιολόγου Ντόρας Κατσωνοπούλου.

Θα παρουσιαστεί πρόγραμμα με έργα Βιβάλντι, Μέντελσον, Μότσαρτ, κ.α. Mουσικός διευθυντής είναι ο Peter Michielsen. Είσοδος ελεύθερη.

Η Ορχήστρα Δωματίου Νέων του Puchheim PJKπου ιδρύθηκε το 1993 στα δυτικά προάστια του Μονάχου, η οποία αποτελείται από 30 μουσικούς είναι μια από τις κορυφαίες ορχήστρες δωματίου νέων της Γερμανίας. Τα πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις (π.χ. Κρατικό βραβείο μουσικής της Βαυαρίας ), το γεγονός ότι είναι πολλαπλή νικήτρια του διαγωνισμού ορχηστρών της Γερμανίας, οι πολυάριθμες συναυλίες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στην Ιαπωνία, αποδεικνύουν την καλλιτεχνική υψηλή ποιότητα της ορχήστρας. Σχεδόν όλα τα μέλη της είναι βραβευμένα με το κρατικό βραβείο του διαγωνισμού "Jugend musiziert".

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα www.pjko.de

www.idyllion.eu

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ