ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Θοδωρής Κοτονιάς-Σάκης Παπαδημητρίου, την Κυριακή 5 Αυγούστου στην παραλία Αβύθου

Δυο σύγχρονοι δημιουργοί του ελληνικού τραγουδιού, ο Θοδωρής Κοτονιάς και ο Σάκης Παπαδημητρίου σε μια ατμοσφαιρική συναυλία «συνομιλούν» με τα τραγούδια τους αλλά και με τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, την Κυριακή 5 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στην παραλία Αβύθου (θέση Μάτι).

Ο Θοδωρής Κοτονιάς καταφέρνει με αισθητικά σύγχρονο και αισθαντικό τρόπο να αγγίζει με τους στίχους και τις μελωδίες του κι είναι αυτό το κοινό στοιχείο που τον ενώνει με τον Σάκη Παπαδημητρίου, που με το ιδιαίτερο μουσικό του ύφος δένει αρμονικά τον ποιητικό λόγο με τον λυρισμό  της κλασικής κιθάρας  και  την απλότητα και αμεσότητα της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Μαζί τους στο τραγούδι και το τσέλο είναι η  Έλενα Παπαδημητρίου και το Μουσικό σύνολο «ΗΔΥΦΩΝΟ», που αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς, όπως τον Γιώργο Αναστασόπουλο στο πιάνο, τον Μανώλη  Κόττορο στο βιολί, τον Νίνο Κιτάνι στο φλάουτο, κλαρίνο, φλογέρες, τον Χάρη Πεγιάζη στο κοντραμπάσο και τον Νίκο Τσιατσούλη  στα κρουστά. Η συναυλία διοργανώνεται από τη ΔΗΚΕΠΑ (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Αιγιαλείας) και είναι ελεύθερη για το κοινό.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ