ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Με μεγαλοπρέπεια η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα Αιγείρας, το βράδυ της Πέμπτης

Tη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα Αιγείρας τίμησαν δεόντως ευσεβείς Χριστιανοί χθες το βράδυ, παραμονή της εορτής, στην τοπική κοινότητα Αιγείρας του Δήμου Αιγιαλείας, αμέσως μετά τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου.

Συγκεκριμένα η τελετή πήρε ''ζωή'' με την άψογη εμφάνιση των Φιλαρμονικών: Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" και της Φιλαρμονικής Ακράτας.
 
Η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" απέδωσε μουσικά το θρησκευτικό Εμβατήριο "ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ" του Σπυρίδωνος Προσωπάρη, ενώ η Φιλαρμονική Ακράτας απέδωσε εξαιρετικά το θρησκευτικό Εμβατήριο "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".

Μετά το πέρας της τελετής οι δύο φιλαρμονικές απόλαυσαν εκλεκτά εδέσματα στον χώρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ".

Και οι δύο φιλαρμονικές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν εγκάρδια τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αιγείρας, κ. Ηλία Σταθακόπουλο, τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αιγείρας και τέλος τον πολιτιστικό σύλλογο Αιγείρας για την συνεισφορά τους στο γεύμα των Φιλαρμονικών.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ