ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Διάκριση για τον "Μανδραγόρα" της θεατρικής ομάδας της "Αναγέννησης" Ακράτας, στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας

Με τις αποσκευές γεμάτες μοναδικές εμπειρίες από μια εξαιρετική διοργάνωση αλλά και το τρίτο βραβείο καλύτερης παράστασης, επέστρεψε από τους Μολάους η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννησις» Ακράτας που συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας.

Μια άρτια διοργάνωση βασισμένη στην εθελοντική προσφορά αλλά και την κουλτούρα των τοπικών παραγόντων να παράγουν επί της ουσίας πολιτισμό, καλλιεργώντας σε ντόπιους και φιλοξενούμενους που απόλαυσαν τις επιλεγείσες παραστάσεις, θεατρική κουλτούρα.

Μεταξύ των 31 συλλόγων απ`όλη την Ελλάδα που δήλωσαν συμμετοχή, επελέγησαν από την Επιτροπή Επιλογής Παραστάσεων του Φεστιβάλ «14» παραστάσεις που ανέβηκαν στο υπαίθριο θεατράκι του Λυκείου Μολάων από τις 7 έως τις 14 Ιουλίου.

Το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιουλίου ο «Μανδραγόρας» του συλλόγου «Αναγέννησις» καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που κατέκλυζε κάθε βράδυ το θέατρο των Μολάων, κερδίζοντας διθυραμβικά σχόλια.

Ο θίασος της «Αναγέννησις» όπως και όλοι οι σύλλογοι που συμμετείχαν στο φεστιβάλ φιλοξενήθηκαν ένα διήμερο από τους διοργανωτές στους Μολάους. Ανανεώνοντας το «ραντεβού» για το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του 2019, ευχαριστεί τους διοργανωτές για τη φιλοξενία, το υπέροχο κοινό για το θερμό του χειροκρότημα και βεβαίως τους συντελεστές του «Μανδραγόρα» που έκαναν για μία ακόμα φορά υπερήφανους τους φίλους τους.

Επόμενος διαγωνιστικός «σταθμός» για τον Μανδραγόρα οι 32οι Πανελλήνιου Θεατρικοί Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων δήμου Ζωγράφου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ η παράσταση θα ανέβει στον προαύλιο χώρο του 2ου δημοτικού σχολείου Ακράτας στο Κράθιο την Κυριακή 29 και Δευτέρα 30 Ιουλίου, καθώς και το διήμερο Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Αυγούστου.

PrintEmail

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ