ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου

Είναι γνωστό πως πρωταρχικός στόχος κάθε Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ενός σχολείου είναι η αναβαθμισμένη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία και η συνεργασία με τους Εκπαιδευτικούς προς όφελος των μαθητών.

Όπλα του Συλλόγου η σύνθεση των απόψεων, η συλλογικότητα, και η διάθεση για δημιουργία ενός καλύτερου σχολικού περιβάλλοντος για τα παιδιά μας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας ξεπέρασε για άλλη μια φορά τις καλύτερες προσδοκίες των Εκπαιδευτικών. Κι αυτό γιατί με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη για το σχολείο μας προσφέρει, δίνει απλόχερα, βοηθάει ουσιαστικά και χωρίς καθυστέρηση.

Οφείλουμε ένα θερμό ευχαριστώ στην Πρόεδρο κ.  Αγγελική Καραβά και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άμεση κινητοποίηση τους προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που συνέβη με την φθορά των ξύλων της εξέδρας για την σχολική μας γιορτή.

Η προσφορά αυτή από την πλευρά του Συλλόγου, λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα του σχολείου μας, μας δίνει τη δυνατότητα να χαρούμε τις εκδηλώσεις των παιδιών με ασφάλεια, μας κάνει υπερήφανους για το σχολείο που έχουμε και μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε για το που μπορούμε να φτάσουμε με τη συνεργασία και το κοινό όραμα.
Τέτοιοι σύλλογοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και θεωρούμε επιβεβλημένη την αναγνώριση της προσφοράς τους.

                                                                                                                             Αργ. Νικολόπουλος
                                                                                                                              Δντής Δ.Σ.Αιγείρας

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα