ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Ευθύμιου Φαλτάκα "Πεζοπορώντας με τα όνειρα"

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου ποιητικού έργου του Ευθύμιου Φαλτάκα οι εκδόσεις "Ηδύφωνο" σε συνεργασία με την Ιόνιο Βιβλιοθήκη Αιγίου οργανώνουν την Κυριακή  3 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στην Ιόνιο Βιβλιοθήκη Αιγίου (Ανδρονοπούλου 12) την παρουσίαση του βιβλίου του και γενικότερα της ποιητικής του διαδρομής.

Για τον ποιητή και το ποιητικό του έργο θα μιλήσουν η φιλόλογος-κριτικός λογοτεχνίας κ.Βανα Μπεντεβή, η  Μαρία Παναγιωτακοπούλου, συγγραφέας-υπεύθυνη εκδόσεων "Ηδύφωνο" και η ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Ζαχαράκη.

Ποιήματα από την ποιητική συλλογή «Πεζοπορώντας με τα όνειρα» θα διαβάσουν η Χριστίνα Κοκοτή και η Μαίρη Ζαχαράκη.

Η νέα ποιητική συλλογή του Ευθύμιου Φαλτάκα «Πεζοπορώντας με τα όνειρα»  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΗΔΥΦΩΝΟ σε ένα καλαίσθητο βιβλίο με εξώφυλλο-έργο του  ζωγράφου Μάριου Σπηλιόπουλου, καθηγητή  της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Περιέχει  33 ποιήματα, βιωματικά τα περισσότερα, που κινούνται ανάμεσα στον ρεαλισμό και το όνειρο. Είναι η πέμπτη ποιητική συλλογή του Ευθύμιου Φαλτάκα ενώ έχουν προηγηθεί οι ποιητικές συλλογές «Αντίδρομα» (2007), «Αμφίδρομα» (2011), «Παράδρομα» (2014) και «Πετώντας στο αύριο» (2015).

PrintEmail

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ