ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Με το ξεκίνημα της χειμερινής περιόδου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης «Η ΕΝΩΣΗ» ανακοινώνει τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στον χώρο της αίθουσας του Συλλόγου από Οκτώβριο 2017 έως Μάιο 2018.

PrintEmail

Μετά από σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων της χορευτικής ομάδας, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού, το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιάλειας, ενημερώνει τα μέλη και του φίλους του συλλόγου ότι οι εγγραφές για τη νέα χορευτική σεζόν, θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 7.00-9.00 το βράδυ, στην αίθουσα του συλλόγου, Πλατεία Ξηρολιθίων (οδός Διγελιωτίκων), τηλ. 2691060905 και θα γίνονται κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα.

PrintEmail

Είστε καταπληκτικοί, έλεγαν ενθουσιασμένοι όσοι παρακολούθησαν ( και ήσαν πάρα πολλοί ) την παράσταση των νεαρών χορευτών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που μαζί με άλλα 6 συγκροτήματα, πήραν μέρος στο 1ο festival του θεματικού πάρκου < ΟΑΣΗ> στο Συνεβρό 17 Km πάνω από την Αιγείρα, εκ των οποίων τα 8 είναι πάνω από τους Αμπελοκήπους.  

PrintEmail

Μετά την Ουάσινγκτον, την Νέα Υόρκη και την Ρώμη η Ελλάδα και συγκεκριμένα ο Πειραιάς, υποδέχεται την έκθεση του Νίκου Μουρκόγιαννη.

PrintEmail

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, για τρίτη συνεχή χρονιά, θα λειτουργήσει από το προσεχές φθινόπωρο εικαστικά εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών και μικτών υλικών, επιθυμώντας να καλλιεργήσει την καλλιτεχνική δημιουργία και την εικαστική παιδεία σε μαθητές και ενήλικες κάθε ηλικίας.

PrintEmail

Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές μαθητών στη Φιλαρμονική Ακράτας, στα τμήματα εκμάθησης οργάνων, θεωρητικών, χορωδίας, καθώς και κιθάρας, πιάνου και drums, με τα μαθήματα να παραδίδονται από πτυχιούχους καθηγητές.

PrintEmail

Είμαστε πάλι εδώ! H Αθήνα γιορτάζει το 2ο φεστιβάλ ρουμιού το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου & την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 20.00 στο Ζάππειο Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας! Φέτος θα έχει παρέα και το ουίσκι!

PrintEmail

Η Χορωδία Αιγίου 1933 ξεκινάει τη νέα καλλιτεχνική περίοδο με πάντα υψηλούς στόχους, συνεργασίες με μεγάλους Έλληνες συνθέτες, με καταξιωμένα χορωδιακά και ορχηστρικά σύνολα της Ελλάδας και του εξωτερικού, με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και προσκλήσεις από το εξωτερικό.

PrintEmail

Mια ενδιαφέρουσα δράση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, 6:00 – 8:00 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου.

PrintEmail

Ο αιγιώτης συνθέτης Σάκης Παπαδημητρίου με καλεσμένο τον Βασίλη Λέκκα, θα παρουσιάσουν μια βραδιά γεμάτη ποίηση και μουσική στις 9 Σεπτεμβρίου στο Σκαγιοπούλειο, στις 9.30 μ.μ. στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πάτρας. Μια βραδιά γεμάτη μουσική και τραγούδια από τη συνεργασία τους αλλά και την προσωπική τους μουσική διαδρομή.

PrintEmail

Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων ξεκίνησε και φέτος με πολύ κέφι μία δημιουργική μουσική χρονιά και καλεί όσους/ες αγαπούν το Χορωδιακό τραγούδι ή τους αρέσει να τραγουδούν, να γίνουν μέλη στην ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.

PrintEmail

Ενώ τον Ιανουάριο συμπληρώνονται 40 χρόνια σημαντικής δουλειάς, στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου, ενώ έχουν στα 40 αυτά χρόνια πραγματοποιηθεί 45 ταξίδια σε χώρες του εξωτερικού και εκατοντάδες σε πόλεις  της Ελλάδος, ο Όμιλος συνεχίζοντας την πορεία του ακάθεκτος, προγραμματίζει και για την νέα χορευτική χρονιά 2017-18.

PrintEmail

Mια ενδιαφέρουσα δράση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, 6:00 – 8:00 μ.μ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου.

PrintEmail

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 21.30 στο Οινόκαστρο η πανσέληνος αγναντεύει με τους οίνους, συνοδεία με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων  ‘’Θανάσης Τσιπινάκης’’.

PrintEmail

More Articles ...

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ