ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου το απόγευμα, η Δημοτική Κοινότητα Ροδοδάφνης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Αβύθου,

PrintEmail

Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει στην πόλη του Αιγίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου για μία και μοναδική παράσταση το «Το όνειρο και το θαύμα» των Μίκη Θεοδωράκη - Κάκιας Ιγερινού για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους θεατές σε σκηνοθεσία της Αιγιώτισσας Ανδρομάχης Μοντζολή, την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 6 μ.μ. στο ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ.

PrintEmail

Σε χριστουγεννιάτικο mood κινείται πλέον το κέντρο της πόλης του Αιγίου και εναρκτήρια εκδήλωση αποτέλεσε το απόγευμα της Παρασκευής ο φωτισμός του δέντρου και της εντυπωσιακής φάτνης (περισσότερο εντυπωσιακής από το δέντρο, είναι η αλήθεια) που στολίζουν την πλατεία Αγίας Λαύρας.

PrintEmail

Ο φωτισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Χρήστου Αρφάνη στα Συλιβαινιώτικα, διοργανώνεται το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, με μια όμορφη ζεστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

PrintEmail

Γιορτή για τον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Αιγίου, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αιγιαλείας σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στην πλατεία Αγίας Λαύρας.

PrintEmail

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το απόγευμα, τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Ιονίου βιβλιοθήκης «Βλέπω παιδική ταινία», έζησαν μία ξεχωριστή εμπειρία με την Εκπαιδευτικό Μαρία Αγγελοπούλου.

PrintEmail

Ιδιαίτερα επιτυχημένες ήταν οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της «ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 2017» που διοργανώνει αυτή την εβδομάδα, η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας.

PrintEmail

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 8.30 το βράδυ στο "Πολύκεντρο" (παραλία Αιγίου), παρουσιάζεται η φιλανθρωπικού χαρακτήρα μουσική θεατροχορευτική παράσταση "Η ζωή μας...ένα tango".

PrintEmail

Ο Χορευτικός όμιλος Αβύθου ΑΧΑΙΟΙ ξεκίνησε δυναμικά την φετινή σεζόν τον Οκτώβριο με νέα παιδικά τμήματα όπως και με ένα ειδικά μελετημένο πρωτοποριακό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας διδάσκοντας χορό και παράλληλα κάνοντας διάφορες κατασκευές με σκοπό την εμψύχωσή τους και την ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους. Ήδη έχει πραγματοποιήσει την πρώτη παράσταση στην γιορτή της 28ης Οκτωβρίου με τρία χορευτικά τμήματα στην κατάθεση στεφάνων στην Άβυθο.

PrintEmail

Το παραμύθι της Κατερίνας Μουρίκη "Το θαυμαστό ταξίδι του γενναίου Χιόνη" που θα αποτελεί το φετινό θέμα του "Πάρκου των Χριστουγέννων", μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι από το παιδικό τμήμα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. "Παιχνιδοκαμώματα".

PrintEmail

Γιορτή για τον φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Αιγίου, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αιγιαλείας την ερχόμενη Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, γύρω στις 8 μ.μ..

PrintEmail

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου το απόγευμα, τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Ιονίου βιβλιοθήκης «θεατρικό παιγνίδι», έζησαν μία ανεπανάληπτη εμπειρία με τη θεατρολόγο Γιάννα Στεφανάτου.

PrintEmail

Μέσα σε ένα θαυμάσιο πολιτιστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση της αντιπροσωπείας του μεγαλύτερου οργανισμού λαϊκού πολιτισμού - παράδοσης- και παιδείας  των 45 εθνοτήτων της Κίνας και του πολιτιστικού συλλόγου ΄΄ΙΩΝΕΣ΄΄.

PrintEmail

Η Τέμενη δεν έχει μόνο να προβάλει προϊόντα και αγαθά, αλλά έχει ιστορία, πολιτισμό και άξια τέκνα που αναδείχτηκαν σπουδαίες προσωπικότητες και προσέφεραν στον τόπο μας και στην πατρίδα.

PrintEmail

Η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά, την «Εβδομάδα Ηπείρου», από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017. Σκοπός των εκδηλώσεων που την απαρτίζουν, είναι τόσο η ανάδειξη και προβολή του ηπειρώτικου στοιχείου, όσο και η ανάπτυξη και εξέλιξη των δεσμών και των σχέσεων των μελών του συλλόγου με την τοπική κοινωνία.

PrintEmail

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα από την Ιόνιο βιβλιοθήκη, η παρουσίαση του θέματος «Ανθοδετική Χριστουγέννων και χριστουγεννιάτικος στολισμός με φυσικά υλικά» από την εικαστικό Μαίρη Μουζακίτη.

PrintEmail

Οκταμελής αντιπροσωπεία του οργανισμού λαϊκού πολιτισμού-παράδοσης-και διεθνών σχέσεων της κρατικής επιτροπής Εθνοτικών υποθέσεων της Κίνας θα έλθει στο Αίγιο την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, για να συναντήσει τους ανθρώπους του πολιτιστικού συλλόγου Ελίκης ΄΄ΙΩΝΕΣ΄΄ προκειμένου να συζητήσουν για την πολιτιστική συνεργασία του 2018.

PrintEmail

 

 

Saitis Home Έπιπλα

 Pizza IQ