ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης που διεξήγαγε τον 9ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος υπό την αιγίδα της Unesco ανακοίνωσε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 στο 1ο Γυμνάσιο Αιγίου τα αποτελέσματα του παραπάνω διαγωνισμού.

PrintEmail

Ενθουσίασε -για άλλη μια φορά- το κοινό, που παρακολούθησε την επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Αιγιαλείας την Κυριακή 26 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, ο ομιλητής κ. Δημήτρης Σταθακόπουλος.

PrintEmail

Η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας, διοργανώνει θρησκευτικό προσκύνημα στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών Αιγίου την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν με κατάνυξη την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου.

PrintEmail

Μια βραδιά γεμάτη δημοφιλή μουσικά θέματα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο θα παρουσιάσουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 οι σπουδαστές και σπουδάστριες της Μουσικής Σχολής ΦΙΝΤΕΛΙΟ.

PrintEmail

Μετά την συγκλονιστική παρουσία πάνω από 100 χορευτών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, μετά και την εμφάνιση 15 "μικρών" του Ομίλου στην Ροδοδάφνη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σειρά έχει το Σάββατο 1η Απριλίου στις 19.00 – 21.00 μία μεγαλειώδης παράσταση στο κινηματοθέατρο "ΑΠΟΛΛΩΝ".

PrintEmail

Το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου και ο Σύνδεσμος φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων συνδιοργάνωσαν εκδήλωση - αφιέρωμα στη μεγάλη ερμηνεύτρια και συλλέκτρια δημοτικών τραγουδιών, Δόμνα Σαμίου, για τα πέντε χρόνια από το θάνατό της.

PrintEmail

Μια ιδιαίτερη, πολύ ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αιγίου την 21η Μαρτίου 2017 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

PrintEmail

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων ενημερώνει σχετικά με δύο εκδηλώσεις που θα παρουσιάσει σε συνεργασία με δύο πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας:

PrintEmail

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ροδοδάφνης «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» σας προσκαλούν στην εκδήλωση-εορτή του συλλόγου την ημέρα εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Σάββατο 25η Μαρτίου 2017, 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα του Συλλόγου.

PrintEmail

Με έντονη κινητικότητα υποδέχεται την άνοιξη το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου, συνεχίζοντας με ένα ακόμα κύκλο δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων μετά τις ιδιαίτερα επιτυχείς δράσεις των προηγούμενων μηνών.

PrintEmail

Προβολή της βραβευμένης ταινίας 'Invisible' πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, παρουσία του σκηνοθέτη Δημήτρη Αθανίτη, καλεσμένου της Κινηματο-γραφικής Λέσχης Αιγίου.

PrintEmail

Η ΙΛΕΑ, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25η Μαρτίου 1821», διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Συνέλευση της Βοστίτσας: πρώτη "στάση"  κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας το 1821» .

PrintEmail

Αφιερωμένη στον Νίκο Καζαντζάκη και στα 60 χρόνια από το θάνατό του, ήταν η εκδήλωση που προγραμμάτισε η Διεθνής Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών για την Διεθνή Γιορτή Ποιητών 2017. Στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50), στην Αθήνα, το Σάββατο 18 Μαρτίου, ανακοινώθηκαν τ’αποτελέσματα του Διεθνούς Διαγωνισμού «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2017» και βραβεύθηκαν οι νικητές σ’ όλα τα είδη του λόγου.

PrintEmail

Ο Δήμος Αιγιαλείας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής εορτής 25ης Μαρτίου, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 25 Μαρτίου, ανάρτηση της «ΣΗΜΑΙΑΣ Α. ΛΟΝΤΟΥ» - Ιερού Συμβόλου της πόλης του Αιγίου.

PrintEmail

More Articles ...

 

Saitis Home Έπιπλα

George Kossieris Photography Pizza IQ