ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ανοιχτή επιστολή Νίκου Τσάνη: "Να φτιάξουμε νέο φορέα διεκδίκησης τοπικών θεμάτων"

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΙΚΟΥ ΤΣΑΝΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ

Προς:
-ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ
-ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
-ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΙΓΙΟΥ
-ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
-ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

Κύριοι
Υγεία - Χρόνια πολλά! Χριστός ανέστη - μακράν πολέμου και πανδημίας
Διαβάζοντας στην Τοπική Εφημερίδα μας ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ (18/4/2022), την ΑΙΧΜΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Του Αντιδημάρχου κ. Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου, ( τον οποίο συγχαίρω), και η οποία ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Με την επιστολή του ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨEI ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ _ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ, ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ_
Κύριοι
Η Σύγκλητος του πανεπιστημίου και η κα Υπουργός ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ;
Οι Κύριοι Αυτοί είναι ξένοι ως προς την Αιγιάλεια - Αύριο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - και εάν προχωρήσουν με τις υπογραφές τους για τη Μεταφορά της Σχολής τότε το Αίγιο θα γίνει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ_ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ.
Εφορία: έφυγε - Νοσοκομείο μας: υποφέρει (προσωπικά ΑΝΥΣΗΧΩ για την επαρκή στελέχωση του από ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό και ιατρικού εξοπλισμού _ καθ΄ότι υπήρξα υποδιοικητής), - Αστυνομική Διεύθυνση και αυτή στερείται από προσωπικό ενώ συνεχώς διαβάζουμε τις έκνομες ενέργειες διαμενόντων στην περιοχή μας_
Οι υπηρεσίες μας πάνε Πάτρα! προωθείτε σιγά - σιγά Απαξίωση των υπηρεσιών της περιοχής μας, με τις αποφάσεις των Αρμοδίων μας.
ΩΣ ΑΙΓΙΟΛΑΤΡΗΣ Συνδημότης σας, σας επαναφέρω παλαιότερη πρόταση μου. ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ από όλους μας, ο οποίος θα συνεργάζεται με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή «Προώθησης και επίλυσης Τοπικών μας Αιτημάτων που αφορούν την αξιοποίηση της περιοχής μας».
- Ο Φορέας αυτός θα αφήνει τις σεβόμενες κομματικές του ταυτότητες ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ.
- Θα εγκαταλείψει το εγώ και θα επικεντρωθεί στο "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ_ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ"
-ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
- ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΔΙΔΩ ΤΟ ΠΑΡΩΝ - ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΠΑΖΕΣΘΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΜΕΝΩ_

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΝΗΣ τηλ. 6944246244

Saitis Home Έπιπλα