ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως πρωταγωνιστής των εξελίξεων - Της Κατερίνας Σολωμού*

Η μεγάλη προσέλευση ψηφοφόρων για τις εσωκομματικές μας εκλογές, καθιστά εκ των πραγμάτων το ΠΑΣΟΚ κυρίαρχο των πολιτικών μας εξελίξεων.

Xιλιάδες πολίτες μέλη του κόμματος μας στην Αχαΐα αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, έδωσαν το παρόν για την επάνοδο στο όνομα και τα σύμβολα μας, για τα νέα μέλη των κομματικών μας οργάνων και για τους συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν την κάθε περιοχή, στο Συνέδριο μας.

Η μεγαλειώδης κινητοποίηση των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και η συμμετοχή τους, στις εσωκομματικές διαδικασίες, καταδεικνύει με τον πιο πειστικό και αδιαμφισβήτητο τρόπο, αυτό που όλοι βλέπουμε να γίνεται εδώ και καιρό: Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως πρωταγωνιστής των εξελίξεων με μπροστάρη τη νέα γενιά. Το συνέδριο που έρχεται είναι η ιστορική ευκαιρία μας να το πετύχουμε. Έτσι θα καταφέρουμε να εκφράσουμε όλoυς τους προοδευτικούς πολίτες. Να γίνουμε ξανά δύναμη αλλαγής και ελπίδας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράξεις όσα προτείνουμε. Η σοσιαλδημοκρατία έρχεται, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επιστρέφει δυνατό. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες στην πανηγυρική διαδικασία. Εύχομαι από καρδιάς στα μέλη των νέων συντονιστικών οργανώσεων και της νομαρχιακής επιτροπής, καλή δύναμη στα καθήκοντα τους και να προτρέψω όσους δεν εξελέγησαν, να παραμείνουν στρατευμένοι στην συλλογική προσπάθεια για την ενδυνάμωση του χώρου μας αλλά και την επικράτηση των ιδεών μας.

 

*Η Κατερίνα Γρ. Σολωμού είναι καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων

Saitis Home Έπιπλα