ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ευχαριστήριο μήνυμα Βασίλη Σταθακάρου για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, ως επανεκλεγείς Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας, επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη του κόμματος για τη μεγάλη συμμετοχή τους στη διαδικασία.

Ευχαριστώ θερμά τους εκατοντάδες φίλους και φίλες της Ν.Δ που περίμεναν ακόμα και σε «ουρές» να ψηφίσουν και να συμμετέχουν σ’ αυτή τη γιορτή Δημοκρατίας. Κάθε Νεοδημοκράτη και Νεοδημοκράτισσα που δήλωσε «παρών» στην εκλογική διαδικασία.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου Θεοφάνη Ραμπαβίλα και Γεώργιο Παναγιωτόπουλο, καθώς και όλα τα εκλεγέντα μέλη για τον αγώνα τους και την προσπάθειά τους.
Η συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες, από οποιοδήποτε μετερίζι, είναι η κορωνίδα της κοινωνίας και φυσικά ο ασφαλής τρόπος για την παραγωγή πολιτικού αποτελέσματος.
Όσον αφορά στην εμπιστοσύνη που δείξατε εκ νέου στο πρόσωπό μου, σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω τόσα χρόνια. Να εξαντλώ δηλαδή όλες τις δυνάμεις και δυνατότητές μου, ώστε να σας εκπροσωπώ επάξια, τόσο στα όργανα του κόμματος όσο και στην ανάδειξη των προβλημάτων και θεμάτων του Δήμου μας.
Πλέον κάνουμε μια νέα αρχή και ξεκινάμε όλοι μαζί, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλή δουλειά, την προσπάθεια αναδιοργάνωσης και ανασυγκρότησης που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία. Βασικός μου στόχος είναι να χτίσω μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της ΔΗΜ.Τ.Ο και των μελών της, καθώς και να αναπτύξω στενούς δεσμούς συνεργασίας με τη νεολαία της ΟΝΝΕΔ για να εργαστούμε όλοι μαζί με σκοπό να κάνουμε την παράταξή μας πιο μεγάλη και πιο ισχυρή στον Δήμο Αιγιαλείας.
Όλοι μαζί ενωμένοι θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε την ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας σε νέες βάσεις, υπεύθυνα, με καινούργιες ιδέες. Πρέπει να μείνουμε μακριά από διχασμούς, εξαλλοσύνες, λαϊκισμούς και ακρότητες. Τα κόμματα για να προχωρούν χρειάζονται καινούριους και παλιούς. Και αυτό το πετύχαμε στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Η ίδια η σύνθεση της νέας ΔΗΜ.Τ.Ο. σηματοδοτεί το άνοιγμά μας στη κοινωνία και κάνει πράξη το δικαίωμα της βάσης του κόμματος να μετέχει η κοινωνία στη λήψη των αποφάσεων.
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό περιμένουμε όλους όσοι το επιθυμούν να πλαισιώσουν τον κοινό αγώνα ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή του κόμματος στην κοινωνία. Δίνοντας βήμα στους νέους ανθρώπους που με φρέσκιες ιδέες και όρεξη για δουλειά θα δώσουν καινούρια προοπτική στον τόπο μας. Για να ξανακάνουμε τη ΝΔ δυνατή και ικανή να ανταπεξέλθει στις μεγάλες δυσκολίες και στις προκλήσεις τού σήμερα και του αύριο. Να ξανάρθει η ελπίδα για το αύριο.
Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, έχουμε πολλά για τα οποία πρέπει να παλέψουμε, μέχρι να καταφέρουμε να κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον καλύτερο Πρωθυπουργό της σύγχρονης εποχής.
Είναι το χρέος μας προς την παράταξη, προς την πατρίδα και προς τα παιδιά μας, που δικαιούνται μια χώρα με ευκαιρίες, που δεν θα παράγει άλλους πτυχιούχους μετανάστες αλλά θα εκμεταλλεύεται τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Το οφείλουμε απέναντι στις επόμενες γενιές.
Το οφείλουμε στους εαυτούς μας.
Το οφείλουμε στην παράταξή μας.
Ενωμένοι όσο ποτέ βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης!
Σας ευχαριστώ και πάλι!

Μετά τιμής
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ

Saitis Home Έπιπλα