ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνάντηση Γούτου - Πέτσα για έργα και προοπτικές στην ΑιγιάλειαΣυνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα - μετά από πρόσκληση του ιδίου - είχε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αιγιάλεια Αύριο" Χρήστος Γούτος.

Ο κ. Γούτος συνοδευόταν από τους δημοτικούς του  συμβούλους Περικλή Παπαγιαννακόπουλο, Βασίλη Θ. Χριστόπουλο, Γιώργο Γιοβά και Παναγιώτη Γιαννούλη, καθώς και από τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Αιγιάλειας κ. Βασίλη Σταθακάρο.

Στη συνάντηση έγινε αναλυτική συζήτηση γενικότερα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και σημαντικά ζητήματα του Δήμου Αιγιάλειας.

Μεγάλο μέρος της συνεργασίας αφορούσε σε  κάποια από τα αναπτυξιακά θέματα της περιοχής (όπως το Διυλιστήριο Σελινούντα) και η δυνατότητα ένταξής τους στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".

Ο κ. Πέτσας ήταν θετικός σ' αυτή την προοπτική και στην ανακοίνωσή τους από το Αίγιο, μετά από πρόσκληση του κ. Γούτου και των μελών της Δημοτικής του Παράταξης ο υπουργός να επισκεφθεί την Αιγιάλεια, κάτι που θα γίνει το προσεχές χρονικό διάστημα.d

Saitis Home Έπιπλα