ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΜΕΝΗΣ, ΕΛΙΚΗΣ, ΒΑΛΙΜΙΤΙΚΩΝ: "Ταχεία η μεταφορά απορριμμάτων από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης"

Την ικανοποίησή τους για το ότι η δημοτική αρχή προχωρά με γοργούς ρυθμούς στη μεταφορά απορριμμάτων από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης στην Τέμενη, απορριμμάτων που έχουν συγκεντρωθεί και παραμένουν εκεί έως και δέκα χρόνια, εκφράζουν οι τρεις πρόεδροι των κοινοτήτων Τέμενης, Βαλιμιτίκων και Ελίκης με επιστολή τους που δημοσιεύουν στα ΜΜΕ.

Ειδικότερα, οι τρεις πρόεδροι που αποτελούν και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που παρακολουθεί στενά το θέμα, αναφέρουν τα εξής:

"Μετά από διαδοχικούς ελέγχους και αυτοψίες που πραγματοποίησε η συντονιστική επιτροπή στο χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στο «νησί» Τέμενης διαπιστώθηκε η ταχεία και ογκώδης μεταφορά απορριμμάτων σε ΧΥΤΑ.

Η μεταφορά πλέον γίνεται με ταχείς ρυθμούς και το γεγονός αυτό μας δημιουργεί ικανοποίηση. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Νικόλαος Καραίσκος μας επισήμανε πως οι ρυθμοί θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να νοιώθουμε περισσότερο αισιόδοξοι.

Συνεχίζουμε να παρατηρούμε την εκροή των απορριμμάτων και παραμένουμε σε εγρήγορση μέχρι να απομακρυνθεί και το τελευταίο φορτίο απορριμμάτων.

Η ενημέρωση προς τους κατοίκους των κοινοτήτων Τέμενης, Βαλιμιτίκων και Ελίκης θα είναι συνεχής και ειλικρινής".

Saitis Home Έπιπλα