ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Την Παρασκευή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας

Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 2 το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, κεκλεισμένων των θυρών αλλά με διαδικτυακή ζωντανή μετάδοση μέσω του καναλιού της ΔΗΚΕΠΑ στο YouTube. Τα θέματα είναι κυρίως υπηρεσιακού ενδιαφέροντος.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.    Έγκριση τρίτης (3ης) τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αιγιαλείας, έτους 2020.
2.    Αποδοχή της υπ’ αριθ.42036/2020 χρηματικής εντολής του Υπουργείου Εσωτερικών για την «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων για το έτος 2020».
3.    Έγκριση ένατης (9ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας, οικονομικού έτους 2020.
4.    Διαγραφή παραστατικών από το Οικονομικό Διαχειριστικό Σύστημα του Δήμου Αιγιαλείας.
5.    Συναίνεση σε πράξη ανάκλησης παραχώρησης σε κοινή χρήση, τμήματος οικοπέδου ιδιοκτησίας Παναγιώτη Παναγόπουλου στην Κοινότητα Νεραντζιών Δήμου Αιγιαλείας και εξουσιοδότηση του Δημάρχου Αιγιαλείας για υπογραφή συμβολαίου.
6.    Έγκριση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Γ.Ε.Α.), Υπουργείου Εσωτερικών και Δήμου Αιγιαλείας, για τη διάθεση του Συστήματος Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων (ΣΗΔΕ) ΙΡΙΔΑ της Πολεμικής Αεροπορίας, μέσω υπηρεσίας Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) στο Δήμο Αιγιαλείας.
7.    Μεταφορά του έργου με τίτλο «Αγροτική οδοποιία Δήμου Αιγιαλείας» από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».
8.    Μετακίνηση ή μη κάδων απορριμμάτων Δήμου Αιγιαλείας.

Saitis Home Έπιπλα