ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο αιγιώτης πολιτικός Γιάννης Λαϊνιώτης

«Μετά την συνάντηση μου με τον κ. Κυριάκο Βελόπουλο, διαπιστώνοντας ότι ταυτιζόμαστε πλήρως ιδεολογικοπολιτικά, αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του και εντάχθηκα στον Πατριωτικό Πολιτικό Φορέα της Ελληνικής Λύσης».

Με την ανωτέρω δήλωση επισημοποίησε την προσχώρηση του στην Ελληνική Λύση ο Αχαιός πολιτικός Γιάννης Λαϊνιώτης, γνωστός από την μακρά διαδρομή του στην Ν.Δ., αλλά και στους ΑΝ.ΕΛ.(πρώτος επιλαχών βουλευτής το 2015).

Η ένταξη του Γιάννη Λαϊνιώτη στην Ελληνική Λύση σηματοδοτεί την προσπάθεια πύκνωσης των τάξεων της με στελέχη πρώτης γραμμής, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο το αντιπολιτευτικό οπλοστάσιο της απέναντι στην κοινωνική αποσάθρωση και στα σχέδια που απεργάζονται ξένες δυνάμεις σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας.

Επιπρόσθετα ο Γιάννης Λαϊνιώτης αναφερόμενος στη νέα εποχή της Ελληνικής Λύσης στην Αχαϊα υπογράμμισε:

«Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του κ. Βελόπουλου για να ενδυναμωθεί η παρουσία της Ελληνικής Λύσης στην Αχαϊα και να είναι η έκφραση της, ανάλογη των χιλιάδων ψηφοφόρων της.

Με βάση τις οδηγίες του Προέδρου μας, την αμέσως επόμενη περίοδο προχωράμε στην αναγκαία οργανωτική ανασυγκρότηση.

Αποδέχτηκα το ανάλογο βάρος της ευθύνης και φιλοδοξώ , ορισθείς στην πρωτοπορία αυτής της προσπάθειας, με την καθοριστική σύμπραξη όλων των συναγωνιστών, να πολλαπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας στην Αχαϊα για να καταστεί εφικτή η εκπροσώπηση μας στην Βουλή των Ελλήνων».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Λαϊνιώτης επισήμανε:

«Ο Κυριάκος Βελόπουλος αντιστέκεται σθεναρά στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα και σε κάθε επιβουλέα και εγχώριο νεοταξίτη, που στοχεύει στην απεμπόληση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και στον ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας.

Έχουμε χρέος να σταθούμε στο πλευρό του για να ματαιώσουμε τα αντικοινωνικά και αντεθνικά σχέδια τους».

Saitis Home Έπιπλα