ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με μόλις 9 θέματα η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας

Την Τρίτη 7 Ιουλίου στις 8 το βράδυ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, με μόλις 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Η συνεδρίαση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου "Αλέκος Μέγαρης" και θα μεταδοθεί ζωντανά, όπως και την περασμένη Δευτέρα, μέσω διαδικτύου.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι κυρίως υπηρεσιακού χαρακτήρα, είναι τα εξής:

1.    Τροποποίηση χρήσεων γης στο Ο.Τ. 695 της επέκτασης Σχεδίου πόλης Νικ. Πλαστήρα ( σχετ. απόφ. Ε.Π.Ζ. αριθ. 67/20 ).
2.    Έγκριση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας» και  «Σχολική Επιτροπή Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας».
3.    Γνωμοδότηση για λειτουργία παραρτήματος 11ου Νηπιαγωγείου Αιγίου στην Κοινότητα Σελινούντα για το σχολικό έτος 2020-2021
4.    Έγκριση παραχώρησης του κτιρίου του 1ου Γυμνασίου Αιγίου στον Σύλλογο ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών Ν Αχαΐας για διεξαγωγή των εξετάσεων γλωσσομάθειας PALSO.
5.    Έγκριση χορήγησης νέων αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών.
6.     Αγορά οικοπέδου κληρονόμων Πολύδωρου Θεοδωρακόπουλου.
7.    Τροποποίηση της υπ’ αριθ.459/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, με τον  ορισμό νέου Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία: «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας  (ΔΗ. Κ.ΕΠ.Α)».
8.    Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 464/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, με τον ορισμό νέου Προέδρου και την εκλογή Αντιπροέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας».
9.    Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας».

Saitis Home Έπιπλα